Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen lanka Arrow rose 84 cm

Alennus
40 %
Alun perin
23 €
Vain tänään
13,90 € DPH: n kanssa
11,21 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Nuoliruusu on lehtipuinen pensas, jolla on ulkonevat piikikäs oksat ja joka voi kasvaa 3,5 metrin korkeuteen. Vanhemmat oksien ja rungon osat ovat ruskeita, hilseilevä pinta ja terävät piikkejä, nuoret oksat ovat sileitä, vihreänruskeita, myös piikkejä. Oksilla kasvaa vuorottelevia lehtiä, jotka koostuvat 5-7 soikeasta, sahalaitaisesta lehdestä reunoilta. Lehtien varsi on myös piikikäs. Kukat ovat viisinumeroisia, väriltään valkoisesta vaaleanpunaiseen, halkaisijaltaan enintään 5 cm. Ne kasvavat lyhyillä oksilla tämän vuoden versoilla, yksittäin tai 3-5 ryhmissä.Kukkivat toukokuusta heinäkuuhun. Hedelmät ovat punaisia, munamaisia tai pallomaisia nuolia, joiden sisällä on suuri määrä keltaisia, silkinpehmeitä, yksisiemenisiä kynsiä.

Esiintyminen

Ruusunmarja on hyvin vaihteleva eurooppalainen laji. Se on yleinen Slovakian luonnossa, se kasvaa usein avoimissa aurinkoisissa paikoissa ja niittyjen kuivilla rinteillä, rinteillä, lehdoissa, teiden ja aitojen varrella ja metsän reunoilla. Löydämme sen alangolta juurelle. Se on osa umpeen kasvaneita niittyjä ja laitumia, pensaita ja metsä-aroyhteisöjä. Se on termofiilinen, kuivuutta ja valoa rakastava, mukana olevissa metsiköissä se on luonteeltaan kalteva liaani, se kasvaa usein muiden puumaisten kasvien latvuiksi.

Parametrit

Keinotekoisessa ruusunmarjalangassamme on 6 oksaa, pisin pituus on 80 cm, muut lyhenevät vähitellen. Kasvissa on urituskara, joka voidaan helposti liittää mihin tahansa asetelmaan tai kukkaruukuun. Lehtien kohokuvio ja niiden väritys ovat erittäin mielenkiintoisia. Korostetut lehdet muuttuvat punaoranssista vaalean oranssiin. Se on valmistettu laadukkaasta muovista.

Sijainti

Keinotekoinen lonkero Rose Rose sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Se on sopiva korvike elävälle kasville, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se valaisee kotisi pimeimmänkin nurkan. Se on ihanteellinen lisä ruokasaliin, viherhuoneeseen, keittiöön, mutta myös olohuoneeseen, jossa se voi tuoda syksyn luonteen, mutta se on loistava koristelu ympäri vuoden.

Yhdistelmät

Keinotekoinen lonkero Arrow rose erottuu täydellisesti avaruudessa ja yksinään. Tiheämmän ulkonäön saavuttamiseksi suosittelemme ostamaan lisää näitä lonkeroita. Se sopii erinomaisesti erilaisten ikebanojen monipuolistamiseen yhdessä Butterfly-kukkien kanssa, joka on pöytäsi tai lipastosi erottuva koristelu.

Voit saavuttaa kokonaisvaikutelman valitsemalla oikean koristeellisen kukkaruukun, jonka voit valita verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20278
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Levymateriaali muovi-
Haaran väri tummanvihreä
Lehtien väri Oranssi
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!