Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen jänne Calladium 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Lehtikasvit Calladium on useimmiten peräisin maapallon subtrooppisista tai trooppisista alueista. Kasvin trooppisen alkuperän vuoksi on tiedettävä, että hoidon onnistuminen riippuu suurelta osin ilman kosteudesta.

Mukavissa olosuhteissa olevat kasvit muodostavat tiheitä verhoja. Niiden ominaispiirteet ovat suuret, sydämenmuotoiset, terävät lehdet ja myös epätavallinen väri. Keväällä ne kasvavat mukuloista. Kasvit vedetään myöhään syksyllä selviytyäkseen talven lepotilasta. Talvella säilytämme niitä kuivassa hiekassa tai turpeessa ja pidämme lämpötilan 16–18 ° C asti kevääseen asti. Ne eivät kuitenkaan saa kuivua kokonaan.

Esiintyminen

Koska Calladian luonnollinen ympäristö on subtrooppinen ja trooppinen maailmassa, se pitää puolivarjosta, suodatetusta päivänvalosta, koska suora auringonvalo voi polttaa sen hauraat lehdet. Hän pitää ilman kosteudesta. Caladium esculentum (Caladium esculentum) on erityisen runsaasti tärkkelystä, ja se on saanut maatalouskasvin aseman Etelä -Amerikassa. On kuitenkin pidettävä mielessä, että Callada -mehu on myrkyllistä ja voi aiheuttaa allergioita.

Parametrit

Keinotekoinen jänne Calladium on 80 cm pitkä , toisessa muovista valmistetussa varressa on jopa 178 kappaletta kauniita tummia ja vaaleanvihreitä lehtiä, joissa on erottuva valkoinen verisuoni. Lehdet ovat erittäin pehmeitä kosketukseen, vaikka niiden valmistuksessa on käytetty muovia. Niillä on erittäin luonnollinen ja realistinen ilme, ja niille on ominaista erityisesti lehtien kaunis piirustus, joka on niiden "kauneuden kruunu". Kärhi sisältää rihlatuurna, jolla voit sijoittaa sen todella minnekään.

Sijainti

Keinotekoinen lonkeromme Kaládia on suunniteltu sisätiloihin . Se voidaan sijoittaa kauniisti hyllylle, mutta myös ruukkuun toisen kasvin vieressä. Se sopii erityisesti pystysuorille telineille, joissa kauniiden lehtien vesiputous erottuu. Jos sinun on täytettävä tyhjä tila sisätiloissasi, aseta Calladium roikkuvaan kattilaan, se tuo ripauksen koko huoneeseen. Koska se ei suojaa UV -säteilyltä, sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Se on sopiva korvike elävälle kasville, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se kirkastaa jopa kotisi pimeintä kulmaa.

Yhdistelmät

Keinotekoinen jänne Calladium, koska se on riippuva kasvi, erottuu erittäin kauniisti yhdessä Ivy- tai Peperomia -jänteiden kanssa tarjouksestamme. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä jänteitä kukkiviin kasveihimme. Sivustoltamme voit myös valita mukavan koristekukkaruukun sekä koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Kaunis jänne Calladium erottuu entistä paremmin oikeassa kukkaruukussa.

Parametrit

Tuotekoodi 20236
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 30 cm
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 10 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden leveys 8 cm
Lehden pituus 12 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!