Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Fitónia 190 cm

Alennus
42 %
Alun perin
13 €
Vain tänään
7,59 € DPH: n kanssa
6,12 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Fitonies ovat erittäin houkuttelevia huoneita, joissa on kompakti kasvu. Jokainen lehti on koriste itsessään, kukaan ei kaipaa näkyvämpää kukintaa Fitoniaa katsoessaan. Fittonia -suvun kasvit, jotka tunnetaan myös nimellä phytonias, ovat suosittuja huonekasveja kauniista ulkonäöstään. On vaikea olla rakastumatta niihin tummanvihreisiin lehtiin, joissa on hopea mosaiikki. Heidän ansiosta sitä kutsutaan myös käärmeen ihoksi . Se kasvaa 15 cm korkeaksi ja voi kasvaa jopa 30 senttimetrin kokoiseksi.

Esiintyminen

Evergreen pystyttävät tai hiipivät monivuotiset kasvit, jotka ovat peräisin Etelä-Amerikan (erityisesti Perun) luoteis- ja länsiosista. Koristeellisia lehtiä kasvatetaan yleensä huonekasveina. Fitonia on kaunis matala kasvi, kotoisin trooppisista sademetsistä . Viljelijät pitävät sitä vaativana kasvina vaativan hoidon vuoksi.

Parametrit

Keinotekoinen Fitónia -seppele on 190 cm pitkä , toisessa muovista valmistetussa varressa on jopa 113 kappaletta kauniita tummanvihreitä lehtiä, joissa on erottuva vaalea suoni. Lehdet ovat erittäin pehmeitä kosketukseen, vaikka niiden valmistuksessa on käytetty muovia. Ne toimivat erittäin luonnollisella realistisella ilmeellä.

Sijainti

Keinotekoinen Fitónia -seppeleemme, jonka pituus on pystysuora tai vaakasuora viiva, korostaa tai kehystää täydellisesti koko huonekalusi olohuoneessa tai makuuhuoneessa . Se täyttää täydellisesti "kuuron" tilan. Luo kaunis ketju useista kappaleista. Aseta ne ovien päälle, ikkunoiden ympärille, portaiden kaiteisiin tai venytä ne huoneen poikki. Se sopii hyvin erilaisten ikebanojen täyttämiseen pöydälle tai lipastoon . Jos sisustuksessasi on arkkitehtoninen elementti, kuten pylväs , voit korostaa sitä keinotekoisella Fitónia -seppeleellä.

Yhdistelmä

Jos päätät käyttää keinotekoista seppele Fitonia taulukossa järjestelyssä, suosittelemme yhdistämällä sen valkoisia kukkia, kuten ruusu, orkidea tai lilja. Saat pehmeän ja tyylikkään sisustuksen, joka tekee sisätiloistasi kodikkaan. Tällainen koristelu sopii myös hääpöydälle. Yhdistä se lämpimiin keltaisen tai oranssin Begonian sävyihin luodaksesi miellyttävän kodikkaan tunteen. Toisaalta, jos haluat saada enemmän provosoivia yhdistelmiä, tavoita violetti tai punainen. Jauhepunaisella ja mentolilla se näyttää erittäin lempeältä. Tai anna tämän kauniin seppeleen roikkua katosta, saat erittäin ilmavan tilan erottelun.

Parametrit

Tuotekoodi 20206
Päättäväisyys sisustus
Leveys 18 cm
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 180 cm
Lehden leveys 7 cm
Lehden pituus 9.5 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!