Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen siipi Geranium vihreä-punainen 80cm

Alennus
22 %
Alun perin
19 €
Vain tänään
14,90 € DPH: n kanssa
12,02 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Geranium on yksivuotisten tai monivuotisten kasvien, yrttien ja puolipensaiden tai pensaiden suku, joka sisältää noin 240-300 lajia, jotka kuuluvat K-perheen laatuun , joita löytyy enimmäkseen trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla, etenkin Etelä-Afrikassa. Geraniumia käytetään koristekukkana, mutta myös hajuvedessä, lääkkeinä tai ruoan maisteluna.

Esiintyminen

Ensimmäinen viljelty geraniumlaji oli kotoisin Etelä -Afrikasta . Se oli luultavasti tarkoitettu Leidenin kasvitieteelliseen puutarhaan ja tuotiin 1600 veneellä. Vuonna 1631 englantilainen puutarhuri John Tradescant osti siemeniä René Morinilta Pariisista ja toi tehtaan Englantiin . Johannes Burman käytti nimeä Pelargonium vuonna 1738 kreikasta, koska osa kukasta näyttää haikaran nokalta.

Parametrit

Meidän keinotekoinen vihreänpunainen geranium on 80 cm pitkä. Varren materiaali on muovia, samoin kuin lehtimateriaali, joka koskettaa elävänä. 178 kpl erikokoisia lehtiä on erittäin mielenkiintoisia. Luonnonvihreää väriä korostavat suonet, jotka ovat kelta-vihreitä ja raikkaita punaisia. Se sisältää urituskaran , jonka avulla voit helposti sijoittaa kasvin koristeelliseen kukkaruukkuun.

Sijainti

Keinotekoinen kurkku Geranium vihreä-punainen, sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Se täyttää kaikki huoneen tyhjät kulmat ja elävöittää näin ihanasti minimalistista sisustusta , jonka ansiosta se erottuu eniten. Se täyttää täydellisesti "kuuron" tilan riippumatta siitä, onko se hyllyllä vai roikkuvassa kukkaruukussa. Et pilaa mitään, jos kaunistat sen kanssa ikkunan tai parvekkeen. Geraniumilla on viehätyksensä ja jaloutensa, ja se on eräänlainen alfa ja omega paitsi maaseudun nurkissa.

Yhdistelmät

Tuo hieman vaihtelua sisustukseesi tällä keinotekoisella kasvilla, joka näyttää elävältä. Se erottuu erittäin hyvin yksinään yksilönä. Jos haluat yhdistää, suosittelemme vihreitä jänteitä esim. Sipulit, muratti tai ginko vihreä erottua on tämä monipuolinen jänne Geranium. Voit saavuttaa kokonaisvaikutelman valitsemalla oikean koristekukkaruukun, jonka voit valita verkkosivustoltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20239
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 10 cm
Lehden korkeus 8 cm
Lehden leveys 10 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Punainen
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!