Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen jänne Peperomia 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
481 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Peperomia on Piperaceae -suvun trooppinen kasvi, jota käytetään yleisesti huonekasvina lauhkeassa ilmastossa. Se on trooppinen ikivihreä yrttipensas, joka on pystyssä ja tuuhea. Se on epifyttinen Etelä -Amerikan viidakossa, missä se on kotoisin. Lehdille on ominaista leveiden valojuovien, viivojen tai pisteiden muodostuminen. Kukat pieniä, ohuita lieriömäisiä kärkiä. Se on helposti kasvava huonekasvi, joka sietää sisäolosuhteita. Se kestää hämärää useita kuukausia. Se ei siedä kosteaa maaperää, hyvin kuivaa maaperää tai vedettä. Se tarkoittaa kaikkea kohtuudella. Se tarvitsee kirkasta tai keskivaloa, kuten ohuen verhon läpi suodatetun auringon.

Esiintyminen

Peperomia on monivuotinen ikivihreä kasvi, joka on peräisin Etelä -Amerikan tropiikista sekä subtrooppisista alueista ympäri maailmaa ja joka yleensä erottuu muista kasveista, ja tiedetään, että sen lehdet ovat tunnettuja. varret ovat samat kuin mehikasvien lehdet.

Parametrit

Keinotekoinen nivel Peperomia on 80 cm pitkä . Kukka sisältää urituskaran , joka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai koristeeseen. Varren materiaali on muovia ja sen lehdet, jotka vaikuttavat kosketukseen elävinä. Niiden väri on luonnollinen vihreä kahdessa sävyssä, todella tehokkaalla kontrastivärillä. Arkkien lukumäärä on 178 kpl.

Sijainti

Tämä keinotekoinen Peperomia -tendriili on suunniteltu sisätiloihin , ja se sopii täydellisesti olohuoneeseen hyllyllä tai lipastolla, jossa se takaa kaiken tilan virkistämisen luonnollisella kauneudellaan. Se erottuu erittäin kauniisti roikkuvassa kukkaruukussa. Tämä tehdas on yksi kaikkien aikojen suosituimmista laitoksista, ja arkkitehdit käyttävät sitä erittäin mielellään täydentääkseen tilaa suunnitteluehdotuksissaan.

Yhdistelmä

Jos haluamme yhdistää sen muihin kasveihin, se on monipuolinen. Yhdistelmä jänteiden kanssa, kuten Fitónia, Ivy, sopii myös, mutta se sopii erittäin hyvin Ginkin kanssa . Hän voi erottua täydellisesti tilasta itse, koska hänen piirustuksensa lehdistä on erittäin ilmeikäs.

Parametrit

Tuotekoodi 20244
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 10 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!