Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen nivel Fitónia valkoinen 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Fitonia on kukkivien kasvien suku sukuun Acanthus Acanthaceae. Se kasvaa 15 cm korkeaksi ja voi kasvaa jopa 30 senttimetrin kokoiseksi. Siinä on hauraita, soikeita lehtiä, joissa on voimakas kontrastinen suonen koko lehtien pinnalla. Luonnollisessa ympäristössään Fitonia kasvaa matalakasvillisena yrttinä, joka viihtyy hyvin varjossa. Hän pitää kosteasta ja lämpimästä ilmasta ja viihtyy ihanteellisesti kirkkaassa paikassa ilman voimakasta auringonvaloa. Kotona se on ihanteellinen kasvi kylpyhuoneisiin.

Esiintyminen

Fitonia on peräisin Etelä -Amerikan trooppisista sademetsistä, pääasiassa Perusta. Fitonia ovat kauniita trooppisia hiipiviä kasveja, jotka ovat peräisin Etelä -Amerikan Andien kosteista metsistä, mutta suurin osa niistä löytyy pääasiassa Perusta. Kaksi yleisintä ovat kaksi lajia: Fittonia argyroneura, jossa oliivinvihreät lehdet ja erottuva valkoinen kuvio, ja Fittonia verschaffeltii - Fittonia verschaffeltii, jossa on hieman tummemmat lehdet ja karmiininpunaiset suonet.

Parametrit

Fitónia valkoinen keinotekoinen jänne on 80 cm pitkä. Lehdet ovat kahdessa luonnollisen vihreän sävyssä, ja niissä on erottuva, erittäin mukava, vaalea valkoinen verisuoni. Lehdet ja varsi on valmistettu laadukkaasta muovista, joten ne näyttävät hyvin realistisilta ja niitä ei voi erottaa elävistä. Sisältää 178 arkkia. Jänne on tarkoitettu sisätiloihin. Se tulee ilman kukkaruukku, mutta kärhi sisältää rihlatuurna, jolla voit kiinnittää sen mihin tahansa.

Sijainti

Meidän keinotekoinen Fitónia, jonka lehdillä on kaunis valkoinen seitti, sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Se täyttää täydellisesti "kuurojen" tilan ja elävöittää upeasti erityisesti minimalistista sisustusta, jonka ansiosta se erottuu eniten. Koska se sisältää urakaran takana, voit helposti sijoittaa kasvin haluamaasi koristeelliseen kukkaruukkuun tai kiinnittää sen esimerkiksi seinään. Tämä kasvi erottuu paikasta riippumatta, koska se näyttää hyvin luonnolliselta ja sen kauniita lehtiä ei yksinkertaisesti jätetä huomiotta. Luonnollisella lehtien piirtämisellään Fitonia on kauneimpien "ikivihreiden" jänteiden joukossa.

Yhdistelmä

Voimme yhdistää keinotekoisia jänteitä minkä tahansa kasvin kanssa, mutta myös muiden tarjoustyyppiemme kanssa. Paksumman ulkonäön saavuttamiseksi käytä sisustuksessasi kahta tai useampia jänteitä. Kaunien lehtiensä ansiosta se elvyttää jopa pimeimmän nurkan. Kukkaruukun valinnassa suosittelemme yksivärisiä eikä erittäin vahvoja värejä, koska huomaamaton kukkaruukku voi tehokkaasti korostaa Fitonian kauneutta.

Parametrit

Tuotekoodi 20227
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 30 cm
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 70 cm
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 8 cm
Lehden pituus 12 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!