Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen nivel Fitónia punainen 80 cm

Alennus
17 %
Alun perin
18 €
Vain tänään
14,90 € DPH: n kanssa
12,02 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Fittonia on kukkivien kasvien suku sukuun Acanthus Acanthaceae. Se kasvaa 15 cm korkeaksi ja voi kasvaa jopa 30 senttimetrin kokoiseksi. Siinä on hauraita, soikeita lehtiä, joissa on voimakas kontrastinen suonen koko lehtien pinnalla. Luonnollisessa ympäristössään Fitonia kasvaa matalakasvillisena yrttinä, joka viihtyy hyvin varjossa. Hän pitää kosteasta ja lämpimästä ilmasta ja viihtyy ihanteellisesti kirkkaassa paikassa ilman voimakasta auringonvaloa. Kotona se on ihanteellinen kasvi kylpyhuoneisiin.

Esiintyminen

Fitonia on peräisin Etelä -Amerikan trooppisista sademetsistä. Fitonia ovat kauniita trooppisia hiipiviä kasveja, jotka ovat peräisin Etelä -Amerikan Andien kosteista metsistä, mutta suurin osa niistä löytyy pääasiassa Perusta. Kaksi yleisintä ovat kaksi lajia: Fittonia argyroneura, jossa oliivinvihreät lehdet ja erottuva valkoinen kuvio, ja Fittonia verschaffeltii - Fittonia verschaffeltii, jossa on hieman tummemmat lehdet ja karmiininpunaiset suonet.

Parametrit

Keinotekoinen lonkka Photonia red on 80 cm pitkä. Lehdet ovat useissa vihreissä sävyissä, punaisen ja vaaleanvihreän kontrastin kanssa. Lehdet ja varsi on valmistettu laadukkaasta muovista, mutta ne ovat eläviä kosketukseen ja silmiin. Sisältää 178 arkkia. Jänne on tarkoitettu sisätiloihin . Tulee ilman kukkaruukkua. Se sisältää kuitenkin urituskaran , jonka avulla ne voidaan helposti sijoittaa mihin tahansa koristeeseen.

Sijainti

Meidän keinotekoinen Fitónia, jonka lehdillä on kaunis seitti, sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Se täyttää täydellisesti "kuuron" tilan. Se täyttää huoneen kaikki tyhjät kulmat ja elävöittää näin ihanasti minimalistisen sisustuksen, jonka ansiosta se erottuu eniten. Kasvin käytettävissä olevan urituskaran ansiosta voit sijoittaa sen helposti koristeelliseen kukkaruukkuun.

Yhdistelmä

Keinotekoinen jänne Fitónia voidaan yhdistää minkä tahansa kasvin kanssa sen yhdistelmänä ruusunpunaisen ruusun tai geraniumin leikkauksiin. Jos sinulla ei kuitenkaan ole tarpeeksi alueita kukkaruukkujen sijoittamiseen, niiden riippuva versio on oikea valinta sinulle tässä tapauksessa. Voit tarkastella ja tilata suositeltuja koristeellisia kukkaruukkuja sekä erityyppisiä ruusuja verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20226
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 10 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden leveys 8 cm
Lehden pituus 10 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Punainen
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!