Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Potosovec 190 cm

Alennus
41 %
Alun perin
13 €
Vain tänään
7,69 € DPH: n kanssa
6,20 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Potosovec -sukuun kuuluu useita kymmeniä Aronidae -heimoon kuuluvia kasvilajeja.

Potosovec on yksi yleisimmin kasvatetuista huonekasveista. Lehdet voivat kasvaa jopa 15 cm: n kokoisiksi, ovat nahkaisia ja sydämen muotoisia. Se on vaeltava tai kiipeily monivuotinen. Lehtien akselien varressa Potosovec muodostaa ilmavia juuria, etenkin kosteassa ympäristössä. Se tykkää kietoutua tuen ympärille, johon se on kiinnitetty näiden juurien avulla. Luonnollisissa olosuhteissa Potosovec muodostaa puumaisten kasvien aluskasvillisuuden. Se tarttuu puunrunkoihin ilmajuurillaan ja nousee korkeammalle niiden yläpuolelle. Se kasvaa nopeasti ja on erittäin elinkelpoinen. Tämän kasvin mielenkiintoinen ja hyödyllinen piirre on, että se puhdistaa ilman epäpuhtauksista ja on edelleen myrkyllinen.

Esiintyminen

Potosovec on kiipeily, nopeasti kasvava kasvi, joka on kotoisin Indonesiasta. Voit myös tuntea hänet täällä "outo Janko" tai "outo Janko". Löydät sen useimmista osista maailmaa. Esimerkiksi Kaakkois -Aasiassa, Indonesiassa ja Salomonsaarilla. Trooppisissa sademetsissä se on kaunis kasvi, joka haluaa kiivetä puihin, usein huimaavaan korkeuteen.

Parametrit

Keinotekoinen seppeleemme Potosovec on 190 cm pitkä . Yhdessä muovista valmistetussa varressa on jopa 175 kappaletta kauniita tummanvihreitä lehtiä, joissa on voimakas vaalea suonitus. Lehdet ovat erittäin pehmeitä kosketukseen, vaikka niiden valmistuksessa on käytetty muovia. Ne näyttävät erittäin luonnollisilta, realistisilta.

Sijainti

Kasvi voi olla loistava osa modernia asuntoa , vaikka se on pikemminkin yhdistetty perinteiseen sisustukseen . Potosovecia voidaan käyttää sekä pienemmissä että suuremmissa sisätiloissa, olohuoneessa tai ruokasalissa . Voit myös käyttää Potosovecia tilan jakamiseen, joko perinteisten verhojen tai vihreiden seinien muodossa, jotka vievät kauniisti tilan ja tuovat luonnollisen vehreyden kauneuden kotiisi hetkessä.

Yhdistelmät

On ihanteellista luoda ryhmä kasveja, jotka koostuvat useista houkuttelevista lajeista tai lajikkeista. Tai vain muutama pala yhtä lajia tai lajiketta. Voimme suositella sen yhdistämistä muihin jänteisiin, kuten muratti tai sipulit, jotka löytyvät myös laajasta verkkotarjouksestamme.


Parametrit

Tuotekoodi 20207
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 182 cm
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 8 cm
Lehden pituus 11 cm
Arkkien lukumäärä 175 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 8 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!