Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Ginkgo vihreä 190 cm

Alennus
39 %
Alun perin
18 €
Vain tänään
10,90 € DPH: n kanssa
8,79 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ginkgo biloba on puu Ginkgo -suvusta. Ginkorast -luokan ainoa edustaja. Luonnollisesti sitä esiintyy vain pienellä alueella Tianmu Shan -vuorilla Kiinassa. Se on yleisesti istutettu koristepuuksi puistoissa ja puutarhoissa. Se kestää taudinaiheuttajia, saastumista, kuivuutta ja alhaisia lämpötiloja. Sen lajin nimi viittaa rypsilehtien ominaiseen muotoon.

Esiintyminen

Ginkan esiintyminen saavutti huippunsa Mesozoicissa, mutta kolmannen asteen jäähdytyksen seurauksena ne alkoivat vähentyä. Jotkut asiantuntijat väittävät, että Ginkgo -perheen kehitys mahdollisti dinosaurusten laajentumisen tällä hetkellä. Tämä on luultavasti tunnetuin ns elävä fossiili kasvimaailmassa ja vanhin elävä siemenkasvi. Luonnollisesti sitä esiintyy vain pienellä alueella Tianmu Shan -vuorilla Kiinassa.

Parametrit

Ginkon vihreä keinotekoinen seppele on 190 cm pitkä. Sen varsi on vihreä ja valmistettu korkealaatuisesta muovista. Varsi sisältää 175 muovilehteä, mutta ne ovat kosketukseltaan eläviä ja tämä auttaa täydentämään todella realistisen vaikutelman koko seppeleestä. Jo mainitut lehdet ovat luonnollisen vihreitä eri sävyissä, ja niitä täydentää myös kontrastinen valokuvio.

Sijainti

Ginkon vihreä seppeleemme on suunniteltu sisätiloihin . Se voidaan sijoittaa kauniisti hyllylle ja täyttää niin kauniisti tyhjä tila, mutta voit myös ripustaa sen esimerkiksi talvipuutarhasi kattoon. Koska se ei suojaa UV -säteilyltä, sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Se on sopiva korvike elävälle kasville, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se kirkastaa jopa kotisi pimeintä kulmaa.

Yhdistelmät

Keinotekoinen Ginkgo vihreä, koska se on hiipivä kasvi, voidaan yhdistää kauniisti eri Ivy -jänteisiin , mutta myös muihin vihreisiin hiutaleisiin ja seppeleisiin. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä garlandia kukkiviin kasveihimme. Sivustoltamme voit myös valita koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Jos haluat runsaamman äänenvoimakkuuden, valitse lisää Ginko -seppeleitä. Luo pöydälle tai hyllylle todella henkeäsalpaava sisustus.

Parametrit

Tuotekoodi 20216
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Oksien määrä 1 ks
Lehden korkeus 5 cm
Lehden leveys 8 cm
Arkkien lukumäärä 175 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 5 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!