Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen jänne Potosovec pilkullinen 80 cm

Alennus
22 %
Alun perin
19 €
Vain tänään
14,90 € DPH: n kanssa
12,02 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Potosovce ovat massiivisia L iany puu-, haarautunut varret . Lehdet ovat vaihtoehtoisia, kaksinkertainen souti, pitkä stalked , jossa on liuska terä . Poikkeuksellisesti terä on rei'itetty hienosti pinnalle keskiripua pitkin. Suonet ovat harvat. Palicová s kukinto tukee putoava nuolikotelo munanmuotoinen muoto. Kukat ovat biseksuaaleja. Baareja on 4 ja ne ovat ilmaisia. On vain yksi kammio on kiveksissä , joka sisältää tavallisesti 2 munaa . Hedelmät ovat pieniä ja sisältävät 1-8 munuaisen muotoista sileää siementä .

Esiintyminen

Potosovec on suvun kasveja perheen ja ronovitých (Araceae). Se sisältää noin 20 mahtavan Lianan lajia, jotka ovat yleisiä trooppisessa Aasiassa ja Australiassa . Nuoria kultaisten kiipeilijöiden muotoja, joilla on kirjava lehti, kasvatetaan huonekasveina, joita usein kutsutaan kiipeilijöiksi tai Scindapsuksiksi.

Parametrit

Keinotekoinen lonkka Potosovec on 80 cm pitkä. Varren materiaali on muovia, samoin kuin lehtimateriaali, joka koskettaa elävänä. Jänteen lehtien määrä on 178 kappaletta. Niiden väri on eri vihreän sävyjä, kontrastin vaaleanvihreä ja pisteitä punaruskeisiin pulloihin. Tämä lehtien piirustus on erittäin mielenkiintoinen ja erittäin houkutteleva katsella. Jänne ei sisällä kukkaruukkua, mutta siinä on uritettu varsi, jonka avulla voit sijoittaa sen todella mihin tahansa.

Sijainti

Keinotekoinen lonkeromme Potosovec sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen . Se täyttää kaikki huoneen tyhjät kulmat ja elävöittää näin ihanasti minimalistista sisustusta, jonka ansiosta se erottuu eniten. Se täyttää täydellisesti "kuuron" tilan. Käyttämällä takana olevaa uritusvartta voit sijoittaa kasvin helposti haluamaasi koristeelliseen kukkaruukkuun tai yksinkertaisesti kiinnittää sen seinään. Et pilaa mitään, jos kaunistat sen kanssa ikkunan tai parvekkeen. Potosovec on kasvi, jolla on viehätyksensä ja jaloutensa ja joka on eräänlainen alfa ja omega paitsi maaseudun nurkista.

Yhdistelmät

Tuo hieman vihreää sisustukseen tällä keinotekoisella kasvilla, joka näyttää elävältä. Se erottuu erittäin hyvin yksinään yksilönä. On myös mahdollista yhdistää se koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka voit valita verkkosivustoltamme. Koska tämä jänne on sinänsä hyvin erottuva, suosittelemme siksi yhdistämään yksivärisiä kukkaruukkuja, jotta korostettaisiin vielä paremmin keinotekoisen lonkkamme kauneutta. Saat tiheämmän vaikutelman valitsemalla kaksi tai useampia rinteitä sisustukseesi.

Parametrit

Tuotekoodi 20232
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 10 cm
Oksien määrä 10 ks
Lehden leveys 8 cm
Lehden pituus 10 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!