Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen jänne Ivy valko-vihreä 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ivy on ikivihreä kiipeilykasvi, joka ajan myötä muuttuu puumaiseksi. Se on metsäpeitteelle tyypillinen kasvi. Hän pitää parempana puolivarjosta. Ivy viihtyy hyvin kosteassa maaperässä, jossa on runsaasti humusta. Se on yksi vaatimattomimmista ja samalla kestävimmistä kasveista. Se ei pudota lehtiä talveksi. Siksi se on usein osa syksyn ja joulukoristeita. Ivy sietää leikkaamista ja muotoilua erittäin hyvin. Muutama vuosi istutuksen jälkeen Ivy alkaa kasvaa nopeammin. Se voi lisääntyä ympäri vuoden. Jos haluat kasvattaa Ivyä, aseta noin 20 cm nuoria pistokkaita vesisäiliöön. Juuret näkyvät noin 14 päivän kuluttua. Myöhemmin ne on istutettava maaperään. On olemassa useita mahdollisuuksia käyttää muratteja puutarhassa. Sitä käytetään yleensä aitojen, huvimajojen, pergolan tai muiden puutarhan alueiden kaunistamiseen.

Esiintyminen

Ivy on ainoa kiipeilykasvi, jolla on koti Keski -Euroopassa. Kaiken kaikkiaan se kasvaa Euroopassa pohjoisesta etelään Skandinaviassa, idässä Baltiaan ja Ukrainaan, etelässä sitä ei ole Kreikassa, Kreetalla, Moldovassa ja myös Unkarin tasangolla, se kasvaa edelleen Vähässä -Aasiassa , Kaukasus, Armenia, Pohjois -Iran, Libanon, Israel. Se kasvaa lehti- ja sekametsissä, kivillä, raunioilla, raunioilla, pensaissa, humuspitoisilla, ravitsevilla, hieman hapan tai neutraaleilla maaperillä. Sitä kasvatetaan usein puutarhoissa, puistoissa, hautausmailla ja vastaavissa, missä se sopii monivuotiseksi vihreänä kasveina seinien ja aidan peittämiseen.

Parametrit

Valko-vihreä muratti-jänne on 80 cm pitkä. Sen varsi on vihreä ja valmistettu korkealaatuisesta muovista. Varsi sisältää 178 muovista valmistettua lehtiä, mutta ne ovat kosketukseltaan eläviä, ja tämä auttaa täydentämään todella realistisen vaikutuksen koko jänteestä. Nämä lehdet ovat tummanvihreitä yhdessä vaaleanvihreiden lehtien kanssa, jotka ovat mielenkiintoisia valkoisella reunalla. Se sisältää urituskaran , jonka avulla voit helposti sijoittaa sen mihin tahansa sisustuksesi sisustamiseen.

Sijainti

Ivy -teltta on suunniteltu sisätiloihin. Se voidaan sijoittaa kauniisti hyllylle ja täyttää niin kauniisti tyhjä tila, mutta voit myös järjestää sen riippuvaan kukkaruukkuun, joka ei varmasti jää huomaamatta. Koska se ei suojaa UV -säteilyltä, sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Se on sopiva korvike elävälle kasville, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se kirkastaa jopa kotisi pimeintä kulmaa.

Yhdistelmät

Koska se on riippuva kasvi, Brečtan -keinotekoinen jänne voidaan yhdistää kauniisti erilaisiin Ivy-, Peperomia- tai Pavinič -jänteisiin. Yhdistämällä useita telineeseen sijoitettuja roikkuvia kasveja saat kauniin vihreän vesiputouksen, eikä sinun tarvitse pelätä yhdistää tätä jännettä kukkiviin kasveihimme, mikä lisää verkkosivustomme kauneutta. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse enemmän murattilangan osia.

Parametrit

Tuotekoodi 20230
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 30 cm
Pituus 80 cm
Rungon / varren pituus 10 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 65 cm
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 11 cm
Lehden leveys 11 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
Neulojen väri vihreä, Valkoinen
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!