Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen siipi Geranium vihreä 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Pelargoniat tai jopa pelargoniat eivät ole vaikeita hoitaa kukkia, ne tarvitsevat pääasiassa oikeat olosuhteet kasvulle ja kukinnalle. Ne vaativat paljon auringonvaloa ja lämpöä. He eivät pidä liiallisesta kastelusta, koska he osaavat hallita vettä hyvin. Ne on mukautettu tähän kotiympäristöstä, ne keräävät vettä lehtiin ja varsiin. Ne vaativat viileämpiä paikkoja talvehtimiseen, mutta niissä on oltava riittävästi valoa. Vaikka muskottipähkinä sietää kuivuutta paremmin kuin kosteus, varo kuivattamasta liikaa. Ole varovainen myös veden kanssa, jos kaadat sen päälle Muscatia, se alkaa mädäntyä. Tiedämme pystysuoria geraniumeja, joita kasvatetaan myös puutarhoissa, tai vetäviä pelargonioita, joita kasvatetaan pääasiassa parvekkeilla tai roikkuvissa ruukuissa.

Esiintyminen

Ensimmäinen viljelty geraniumlaji oli Pelargonium triste, kotoisin Etelä -Afrikasta. Se oli luultavasti tarkoitettu Leidenin kasvitieteelliseen puutarhaan ja tuotiin 1600 veneellä. Vuonna 1631 englantilainen puutarhuri John Tradescant osti siemeniä René Morinilta Pariisista ja toi tehtaan Englantiin. Nimeä Pelargonium käytti Johannes Burman vuonna 1738. Sisältää noin 240–300 laatuperheeseen kuuluvaa lajia, joita esiintyy enimmäkseen trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla, etenkin Etelä-Afrikassa. Muskottipähkinää käytetään koristekukkana, mutta myös hajuvedessä, lääkkeenä tai ruoan maisteluna.

Parametrit

Vihreä Geranium -jänne on 80 cm pitkä, sisältäen urakaran. Kara ja jänteen lehdet on valmistettu laadukkaasta muovista. 178 tuulettimen muotoista lehteä, jotka näyttävät ja tuntuvat eläviltä, kietoutuvat eri vihreän sävyihin sekä eri kokoisiin lehtiin.

Sijainti

Keinotekoinen kurjenpolvi sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen . Se täyttää täydellisesti jokaisen tilan, tyhjän nurkan huoneessa, elävöittää kauniisti erityisesti minimalistisen sisustuksen, jonka ansiosta se erottuu eniten. Voit helposti sijoittaa kasvin koristepannun kanssa haluamaasi koristekukkaruukkuun. Jos haluat elvyttää tai herättää tilaa sisätiloissa, ikivihreät kasvit ovat erittäin sopiva valinta. Kasvi erottuu paikasta riippumatta, koska se näyttää hyvin todelliselta. Luonnollisen värimaailmansa ja luonnollisen tiheytensä ansiosta kasvi vetoaa kaikkiin.

Yhdistelmä

Voimme yhdistää keinotekoisia jänteitä minkä tahansa tarjouksemme kasvin kanssa. Monipuolistamiseksi suosittelemme käyttämään voimakkaampia keinotekoisia kasveja, kuten vihreänpunaista geraniumia tai kalladiumia, joilla on mielenkiintoisia lehtiä. Saadaksesi tiheämmän ulkonäön, käytä kahta tai useampaa Geranium -jänteemme. Tämä ylellinen versio tekee varmasti vaikutuksen ensi silmäyksellä. Voit katsella ja tilata suositeltuja koristeellisia kukkaruukkuja sekä erilaisia jänteitä ja täyttömateriaalia verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20238
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 10 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden korkeus 8 cm
Lehden leveys 9 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!