Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen nyrkki Basilikan vihreä 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Basilika on vuoden vanha lääkekasvi Hluchavkovité-suvusta. Sillä on erityinen voimakas tuoksu. Yleensä Bazalkea kutsutaan myös basilikaksi tai Bazalienkaksi. Basilika on hunajakasvi, rikkaan kukinnan vuoksi erittäin arvokas mehiläishoitokasvi. Basilikaa käytetään mausteena aterioihin, sitä käytetään myös apteekissa ja hajuvedessä. Kuivatut lehdet, kuten mausteet aterioiksi tai teen muodossa, edistävät ruoansulatusta. On parasta käsitellä basilika heti leikkaamisen jälkeen, vähän ennen kukintaa (tänä aikana basilikan lehdillä on voimakkain maku ja aromi). Basilikanlehtiä lisätään salaatteihin lihan tai kastikkeiden makuun. Mielenkiintoinen tosiasia on, että Basil säilyttää parantavat kykynsä myös lämpökäsittelyn aikana.

Esiintyminen

Basilika tulee alun perin Intiasta, sitä on kasvatettu muinaisista ajoista lähtien. Basilika tuotiin Eurooppaan 1500 -luvulla pääasiassa koristekasvina. Tällä hetkellä on olemassa suuri määrä erilaisia basilikan tyyppejä, joissa on erilaisia kukkia ja lehtiä. Ocimum sisältää noin 50 lajia puolikasveja ja yrttejä, jotka kasvavat trooppisessa tai lauhkeassa ilmastossa. Sitä esiintyy Slovakiassa vain viljeltyinä lajeina.

Parametrit

Vihreä basilikamme on korkea, varsi 80 cm . Varsi on valmistettu muovista sekä 178 cm: n laadukkaista, erikokoisista lehdistä, jotka ovat eläviä kosketukseen. Ne on värjätty kolmella luonnollisen vihreän sävyllä, jolloin saadaan vieläkin luonnollisempi vaikutus. Basilikamme toimitetaan ilman kukkaruukkua. Siinä on kuitenkin urakara , jota voidaan helposti käyttää erilaisiin järjestelyihin ja koristeisiin.

Sijainti

Jos haluat elvyttää tai herättää tilaa sisätiloissasi , vihreän kasvin sijoittaminen on erittäin sopiva valinta kaikkialla, missä elävälle kasville ei ole riittävästi valoa tai missä ei ole mahdollista huolehtia elävistä kasveista säännöllisesti.

Se on myös ihanteellinen lisä ruokasaliin , viherhuoneeseen, keittiöön , mutta myös olohuoneeseen, jossa se voi olla houkutteleva sisustus. Kauniin vihreän värin ansiosta se elvyttää kaikki "kuurot" tilat sisätiloissa.

Yhdistelmät

Voit laittaa vihreän basilikan kauniiseen koristeelliseen kukkaruukkuun tai jopa haluamaasi maljakkoon. Jos pidät tiheämmästä kasvusta, suosittelemme, että ostat lisää näitä jänteitä ja yhdistät ne, jotta saat kauniin rikkaan kimppun. Monipuolistamiseksi suosittelemme käyttämään voimakkaampia keinotekoisia kasveja, kuten vihreänpunaista geraniumia tai kalladiumia, joilla on mielenkiintoisia lehtiä. Näiden kasvien yhdistelmä on erittäin vaikuttava. Voit ostaa koristeellisia kukkaruukkuja verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20233
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 10 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!