Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen jänne Calladium värillinen 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kaladium on suvun kukinnan kasvien r Odin Araceae. Ne tunnetaan usein yleisnimellä elefanttikorva tai enkelisiivet. Alkuperäisestä Etelä -Amerikan kasvista on yli 1000 nimettyä lajiketta. Useita lajeja kasvatetaan koristekasveina suurien nuolenmuotoisten lehtien vuoksi, jotka on merkitty eri kuvioilla valkoisella, vaaleanpunaisella ja punaisella, ja kasvukauden aikana ne tarvitsevat lievää kastelua (kostea, ei märkä). Useimmat lajikkeet suosivat osittaista tai täydellistä varjoa, vaikkakin auringonkestäviä lajikkeita viljellään tällä hetkellä. Viime vuosina jalostukseen on ollut saatavilla monia uusia lajikkeita, jotka ovat tällä hetkellä suurelta osin taudinkestäviä.

Esiintyminen

Calladium on koristekasvi, joka on kotoisin Amerikan tropiikista. Noin 98% kaikista caladium -lampuista tulee Lake Placidista, Floridasta, Yhdysvalloista. Niitä on kasvatettu Euroopassa 1700 -luvun lopulta lähtien. Kaksi yleisintä muotoa kutsutaan "koristeellisiksi lehdiksi" ja "lanceolateiksi". Ensimmäinen on yleisempi ilmiö ja perinteinen viljely Calladium; Lehdet ovat enemmän sydämen muotoisia. Siinä on enemmän lansettisia lehtiä. Useimmat viljelty Caladium kasvaa noin 60 cm korkeaksi ja 60 cm leveäksi, vaikka kääpiölajikkeita viljellään tällä hetkellä. Kaikki kasvin osat ovat myrkyllisiä. Niitä ei saa käyttää ja ne voivat ärsyttää herkkää ihoa.

Parametrit

Kaunis keinotekoinen lonkka Calladium on 80 cm pitkä. Tällä kertaa se on valkoinen lehti, jossa on voimakas vihreä suoni ja punainen väri lehden keskellä. Lehtien väri vieläkin realistisemman vaikutuksen aikaansaamiseksi on vuorotellen vaalea ja tummanvihreä. Yhdessä muovivarressa on 178 näitä kauniita lehtiä, jotka on valmistettu korkealaatuisesta muovista, mutta ne antavat erittäin realistisen vaikutelman, niitä ei voi erottaa elävistä. Tässä jänteessä on todella kaunis piirustus lehdistä.

Sijainti

Keinotekoinen Calladium sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen. Se täyttää täydellisesti "kuuron" tilan. Tämän kasvin sisältämän urituskaran ansiosta voit helposti sijoittaa sen haluamaasi koristeelliseen kukkaruukkuun tai yksinkertaisesti kiinnittää sen seinään. Käytä esimerkiksi kahta tai useampaa rintamaa, jos haluat kasvin näyttävän tiheämmältä. Niitä voidaan käyttää mielivaltaisesti - joko keittiössä, viherhuoneessa tai sisäänkäynnillä. Uskollisesti luontoa jäljittelevän ulkonäön ansiosta tämä laite on tyylikäs asuste asuin- ja liiketiloissasi - raikas, erottuva koriste -elementti ympäristössäsi.

Yhdistelmä

Voit yhdistää keinotekoisen jänteen minkä tahansa kasvin kanssa. Keinotekoinen jänne Kaladium voidaan yhdistää hienosti erilaisiin oksiin, mutta myös muihin tarjoustyyppeihimme. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä jänteitä kukkiviin kasveihimme. Sivustoltamme voit myös valita koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Jos haluat lisätä väriä sisustukseesi, Calladium on täydellinen valinta sinulle.

Parametrit

Tuotekoodi 20237
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 10 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden korkeus 11 cm
Lehden leveys 8 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Punainen
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!