Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen lonkka Philodendron Cordatum 80 cm

Alennus
41 %
Alun perin
20 €
Vain tänään
11,90 € DPH: n kanssa
9,60 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Philodendron (Philodendron) on Aron -suvun kasvisuku. Ne ovat pieniä tai kestäviä monivuotisia yrttejä, joissa on kiinteät tai segmentoidut lehdet ja pienet kukat. Luonnossa ne kasvavat epifyteinä ja semi-epifyteinä puiden latvoissa, mutta myös kivillä, kiinteällä maaperällä ja suolla. Heillä on mielenkiintoinen pölytysmenetelmä, joka liittyy lämmöntuotantoon. Se on hyvin harvinainen laji, jota tarjotaan huonekasvina ja joka ominaisuuksiensa vuoksi herättää paljon huomiota. Philodendron cordatum on epätavallinen myrkyllinen laji. Kulutettuna se on myrkyllistä ihmisille ja useimmille eläimille. Kasveja luonnehtii eniten sen lehdet, jotka ovat sydämen muotoisia, suuria ja syvän vihreitä.

Esiintyminen

Philodendron Cordatum on Brasiliasta ja Perusta kotoisin oleva kasvi. Vaikka tämä on eksoottinen totuus, se sopeutuu erittäin hyvin muuhun ilmastoon ja ympäristöön. Sen joustavuus auttaa kasveja muuttamaan tarpeitaan riittävästi aikaa tähän sopeutumiseen.

Se on yleinen yksinomaan trooppisessa Amerikassa. Lomakeskus ulottuu Pohjois -Meksikosta Keski -Amerikan kautta Paraguayen ja Pohjois -Argentiinaan ja sisältää Karibian saaret. Lajien monimuotoisuuden keskus on Brasiliassa. On selvää, että talvi ei sovi hänelle kovin hyvin, joten Pohjois -Espanjassa suositellaan viljelyä sisätiloissa. Etelä -Espanjassa on jo mahdollista kasvaa ulkona.

Parametrit

Philodendron -jänteemme on 80 cm pitkä. Siinä on yksi vihreä muovinen varsi. Tässä varressa on 178 kappaletta realistisen näköisiä lehtiä, jotka on valmistettu muovista luonnollisella vihreällä värillä ja jotkut on viritetty vaaleanvihreäksi, mikä luo erittäin mukavan luonnollisen kontrastin. Kosketettaessa nämä lehdet näyttävät eläviltä. Tämä jänne ei sisällä kukkaruukkua.

Sijainti

Keinotekoinen lonkka Philodendron on suunniteltu sisätiloihin . Se voidaan sijoittaa erittäin kauniisti sohvapöydälle, mutta myös ruukkuun toisen kasvin vieressä. Koska se ei suojaa UV -säteilyltä, sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Se on sopiva korvike elävälle kasville, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se valaisee jopa kodin pimeimmän nurkan ..

Yhdistelmät

Koska se on hiipivä kasvi, keinotekoinen lonkka Philodendron voidaan yhdistää hienosti eri Ivy -jänteisiin, mutta myös muihin tarjouksemme oksiin. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä haaraa kukkiviin kasveihimme. Sivustoltamme voit myös valita mukavan koristekukkaruukun sekä koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse lisää palasia tästä jänteestä.

Parametrit

Tuotekoodi 20225
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 10 cm
Oksien määrä 11 ks
Lehden leveys 7.5 cm
Lehden pituus 12 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!