Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen lonkero Ivy 80 cm

Alennus
22 %
Alun perin
19 €
Vain tänään
14,90 € DPH: n kanssa
12,02 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Se kasvaa lehti- ja sekametsissä, kivillä, raunioilla, raunioilla, pensaissa, humuspitoisilla, ravitsevilla, hieman hapan tai neutraaleilla maaperillä. Sitä kasvatetaan usein puutarhoissa, puistoissa, hautausmailla ja vastaavissa, missä se sopii monivuotiseksi vihreänä kasveina seinien ja aidan peittämiseen ja sopii myös aluskasvillisuuteen, koska se estää tehokkaasti rikkaruohojen kasvua. Se kasvaa jopa 20 metrin korkeuteen. Se kukkii huomaamattomilla kelta-vihreillä kukilla, joista sinisiä marjoja muodostuu syksyllä. Tämä kasvin osa on myrkyllisin. Se kestää pakkasta -29 ° C asti. Ivy elää jopa 500 vuotta, joidenkin kirjoittajien mukaan jopa 1000 vuotta. Hyvin vanhoilla yksilöillä voi olla jopa 1 metrin halkaisijainen runko.

Esiintyminen

Ivy Tendril kasvaa Euroopassa pohjoisesta etelään Skandinaviassa, idässä Baltiaan ja Ukrainaan, etelässä Kreikassa, Kreetassa, Moldovassa ja myös Unkarin tasangolla, kasvaa edelleen Vähä -Aasiassa, Kaukasuksella, Armenia, Pohjois -Iran, Libanon, Israel.

Parametrit

Keinotekoinen lonkeromme Ivy on 80 cm pitkä ja sopii sisätiloihin . Sen mukana tulee urakara , jonka ansiosta voit helposti sijoittaa sen mihin tahansa järjestelyyn tai luoda koristeen juuri sinun ideoidesi mukaan. Siinä on yksi vihreä muovinen varsi ja 178 kaunista luonnollista vihreää muovilehteä, joita ei voi erottaa elävistä. Kukkaruukku ei kuulu pakkaukseen.

Sijainti

Keinotekoinen lonkero Ivy tuo huoneeseen vihreyttä, joten se näyttää raikkaalta ja vilkkaalta.

Ivy -lehtien hienovarainen värisuunnittelu edistää tämän kasvin realistista ulkonäköä ja lisää sen viehätystä. Koska tämä koristekasvi on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, se on erittäin kestävä ja pysyy tuoreena ja vihreänä ikuisesti. Se on ihanteellinen niille teistä, jotka haluavat olla pala luontoa huoneessanne, mutta ajan puute ei salli heidän huolehtia elävistä kasveista.

Yhdistelmät

Keinotekoinen muratti kasvi on täydellinen kopio alkuperäisestä. Muut murattilajit, Vavrín pravý, olisivat sopiva yhdistelmä sille. Tämä yhteys luo mielenkiintoisen vihreän roikkuvan näytön, joka tekee kodistasi erittäin mukavan. Jos valitset mukavan kukkaruukun tälle paraatille, vihreä näyttösi on täydellinen.

Parametrit

Tuotekoodi 20229
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 70 cm
Lehden leveys 10 cm
Lehden pituus 11 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 8 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!