Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Calladium värillinen 190 cm

Alennus
38 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
7,39 € DPH: n kanssa
5,96 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kaládium on suvun kukinnan kasvien r Odin Araceae. Ne tunnetaan usein yleisellä nimellä norsun korva, Jeesuksen sydän tai enkelin siivet. Alkuperäisestä Etelä -Amerikan kasvista on yli 1000 nimettyä lajiketta. Useita lajeja kasvatetaan koristekasveina suurien nuolenmuotoisten lehtien vuoksi, jotka on merkitty eri kuvioilla valkoisella, vaaleanpunaisella ja punaisella, ja kasvukauden aikana ne vaativat lievää kastelua, kosteaa, ei märkää. Useimmat lajikkeet suosivat osittaista tai täydellistä varjoa, vaikkakin auringonkestäviä lajikkeita viljellään tällä hetkellä. Viime vuosina jalostukseen on ollut saatavilla monia uusia lajikkeita, jotka ovat tällä hetkellä suurelta osin taudinkestäviä. Kaksi yleisintä muotoa kutsutaan "koristeellisiksi lehdiksi" ja "lanceolateiksi". Ensimmäinen näistä on yleisempi ilmiö ja on perinteinen viljely Calladium, lehdet ovat sydämenmuotoisempia. Kaikki kasvin osat ovat myrkyllisiä. Niitä ei saa käyttää ja ne voivat ärsyttää herkkää ihoa.

Esiintyminen

Calladium on koristekasvi, joka on kotoisin Amerikan tropiikista. Se on suku useista nurmikasvien lajeista, joissa on monivuotisia mukuloita. Noin 98% kaikista Calaladiesista tulee Lake Placidista Floridassa, Yhdysvalloissa. Niitä on kasvatettu Euroopassa 1700 -luvun lopulta lähtien.

Parametrit

Kaunis keinotekoinen Calladium -seppeleemme on 190 cm pitkä. Tällä kertaa se on valkoinen lehti, jossa on voimakas vihreä suoni ja erittäin kontrastinen, punainen väri lehden keskellä. Yhdessä muovivarressa on 113 lehteä, jotka on valmistettu korkealaatuisesta muovista, mutta ne antavat erittäin realistisen vaikutelman, niitä ei voi erottaa elävistä. Niille on ominaista erittäin kaunis, värikäs piirustus lehdistä.

Sijainti

Keinotekoinen seppeleemme Calladium sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen . Se täyttää täydellisesti "kuuron" tilan. Luo kaunis ketju useista kappaleista. Aseta ne ovien päälle, ikkunoiden ympärille, portaiden kaiteisiin tai venytä ne huoneen poikki. Se sopii hyvin erilaisten ikebanojen täyttämiseen pöydälle tai lipastoon. Voit sijoittaa sen turvallisesti riippuvaan kukkaruukkuun ja luoda siten mielenkiintoisen koristeen muihin kuin perinteisiin paikkoihin, kuten olohuoneen sohvan yläpuolelle. Se täyttää huoneen kaikki tyhjät kulmat ja elävöittää kauniisti värikkäällä värillään, erityisesti minimalistisella sisustuksella, jonka ansiosta se erottuu eniten.

Yhdistelmä

Voit yhdistää keinotekoisen seppeleen minkä tahansa kasvin kanssa. Keinotekoinen Calladium -seppele voidaan yhdistää kauniisti erilaisiin oksiin, mutta myös muihin tarjoamiamme seppeleisiin. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä garlandia kukkiviin kasveihimme. Sivustoltamme voit myös valita koristekiviä, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Rikkaamman äänenvoimakkuuden saamiseksi valitse lisää palasia tästä seppeleestä tai anna tämän kauniin seppeleen roikkua katosta, niin saat erittäin ilmavan tilan erottelun.

Parametrit

Tuotekoodi 20220
Päättäväisyys sisustus
Leveys 15 cm
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 6 cm
Lehden pituus 10 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä, Punainen
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!