Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Ficus 120 cm

Alennus
40 %
Alun perin
98 €
Vain tänään
58,90 € DPH: n kanssa
47,50 € ilman arvonlisäveroa
129 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Ficus Benjamin on pensas- tai puukasvi, jota kasvatetaan laajalti koristeena ja joka kuuluu Moraceae -heimoon. Fikus Benjamin on aina vihreä koristepuu, joka on yksi suosituimmista huonekasveista. Siinä on hieman roikkuvat oksat ja munaiset terävät lehdet. Ficus on kasvi, jolla on matalat juuret, lehtirakenne ja leveä ikivihreä lehti, jossa on vaalea, hieman harmahtava sileä kuori. Villissä olosuhteissa kasvi saavuttaa 15-20 m korkeuden. Se sopii valoisaan paikkaan, mutta ei suoraan auringonvaloon. Moniväriset muotit tarvitsevat enemmän valoa ja sijoittamista lämpimään paikkaan. Benjaminin ficus vaatii kohtuullista kosteutta, valoa, ilman vetoa ja vähintään 10 asteen lämpötilan.

Esiintyminen

Ficus on kotoisin Aasiasta ja Australiasta, erityisesti Intiasta, Jabasta ja Balista. Australiasta, Bhutanista, Kambodžasta, Kiinasta, Filippiineiltä, Laosista, Malesiasta, Nepalista, Uudesta Guineasta, Thaimaasta, Vietnamista ja Tyynenmeren alueelta pohjoisesta ja etelästä. Se kehittyy hiekkaisella ja kalkkipitoisella maaperällä jokien ja purojen varrella; kasvien koristeina sen viljely on levinnyt maailmanlaajuisesti. Se on koristekasvi, joka houkuttelevan muodonsa ja eri ympäristöolosuhteiden sietokyvynsä vuoksi arvostetaan huonekasvina.

Parametrit

Keinotekoinen puu Fikus Benjamin I, mukaan lukien 120 cm korkea kukkaruukku. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 17,78 cm . Keinotekoisen alustan pinta on peitetty koristeellisella paisutetulla savella. Siinä on yksi muovinen runko, joka haarautuu mielenkiintoisella tavalla. Puussa on 760 luonnollista vihreää lehteä, reunalla valkoinen, mikä on hyvin tyypillistä tälle Fikus Benjaminille. Lehdet on valmistettu korkealaatuisesta muovista, mutta niitä ei voi erottaa elävästä.

Sijainti

Keinotekoinen Ficus on suunniteltu sisätiloihin . Se on yksi kodin suosituimmista puista. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Sitä voidaan käyttää olohuoneissa , ruokailuhuoneissa ja eteisissä tai viherhuoneissa . Ne erottuvat erityisesti pasiansseina, mutta voit yhdistää ne myös muihin tarjouksemme kasveihin.

Yhdistelmät

Suosittelemme, että yhdistät Ficuksen eri vaihtoehtoihin muuntyyppisistä Ficuksista tarjouksistamme. On myös erittäin kätevää yhdistää tämä Ficus muihin tarjoamamme "aina vihreisiin" puihin. Esimerkiksi Difenbachia , Allocasia tai Zamioculkas . Koska tällä Fikusilla on värikkäitä lehtiä, on suositeltavaa valita koristeellinen kukkaruukku, erityisesti yksivärinen tai hieno kuvio. Valitse laajasta valikoimastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20081
Korkeus 125 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 14 cm
Sisähalkaisija 17.78 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 7 cm
Lehden leveys 3.5 cm
Arkkien lukumäärä 760 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri tumman ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
Rungon / varren korkeus 46 cm
UV -suoja ei
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!