Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Monstera keinotekoinen kasvi 120 cm

Alennus
10 %
Alun perin
81 €
Vain tänään
72,90 € DPH: n kanssa
58,79 € ilman arvonlisäveroa
78 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Monstera on yksi vaatimattomista ja kiitollisista huonekasveista, jotka voivat tuoda paljon musiikkia pienellä huolenpidolla. Nämä vaeltavat huonekasvit ovat erityisen mielenkiintoisia suurten vihreiden lehtien takia, lehdet ovat sydämenmuotoisia ja munaisia, ja ajan myötä kasvi vanhenee muodostaen houkuttelevia viiltoja / reikiä. Monstera tulee trooppisista sademetsistä, joissa se kiipeää useimmiten muiden kasvien ja puiden ympärille saadakseen enemmän valoa. Usein se kasvaa 20–30 metrin korkeuteen ja sen valtavat lehdet ovat usein yli 2 metriä. Se tarjoaa näkymät veden lähellä ja yli 1500 metrin korkeudessa.

Esiintyminen

Monstera on peräisin Meksikon, Perun ja Ecuadorin trooppisista sademetsistä.

Se on laajalle levinnyt yksinomaan trooppisessa Amerikassa Etelä -Meksikosta Etelä -Brasiliaan. Suurimman lajien monimuotoisuuden keskus on Keski -Amerikassa Panamassa ja Costa Ricassa, muita pienempiä keskuksia Etelä -Meksikossa ja Etelä -Amerikan Andien pohjoisosassa. Suurin määrä lajeja esiintyy trooppisissa sademetsissä alempien vuorien rinteillä.

Parametrit

Keinotekoinen Monstera -kasvi on 120 cm korkea, mukaan lukien perusmuovinen kukkaruukku , johon se on asennettu. Kukkaruukun halkaisija on 17,78 cm . Istutetun kasvin tila on peitetty sammaleen jäljitelmällä vieläkin luonnollisemman vaikutuksen aikaansaamiseksi. Monstera sisältää 2 palaa vihreää muovivarretta ja 15 palaa suuria muovilehtiä, jotka näyttävät kosketukselta eläviltä. Niissä on mukava luonnollinen vihreä väri.

Sijainti

Voit sijoittaa Monster -keinotekoisen kasvin sisälle ja ulos . Se sopii todella minne tahansa, kun haluat monipuolistaa tilaa. Ulkonäöltään ja mitoiltaan se täyttää kauniisti sisääntulosi talossa, talvipuutarhassa tai terassilla . Tietenkin se sopii myös hyvin toimistotiloihin sekä erilaisiin liiketoimintoihin, joissa sen taataan tekevän ympäristöstä miellyttävämmän ja antavan sille raikkaan eksoottisen ilmeen .

Yhdistelmät

Monstera voidaan yhdistää kauniisti muiden lehtituotteidemme , kuten filodendronin, viikunapuun tai eri ficuksen kanssa . Eksoottinen romantiikka on taattu. Jos et kuitenkaan halua yhdistää sitä, tämä on myös oikea valinta. Se on niin mielikuvituksellinen, että se riittää runsaasti sekä koristeeksi että erilliseksi elementiksi.

Verkkotarjouksestamme löydät myös useita koristeellisia kukkaruukkuja, joihin voit sijoittaa Monsterisi ja korostaa sen yleistä kauneutta. Yksiväriset kukkaruukut sopivat siihen parhaiten, sillä monumentaalisten lehtiensä ansiosta tämä kasvi itsessään on erittäin mielikuvituksellinen lisä sisustukseesi.

Parametrit

Tuotekoodi 20038
Korkeus 120 cm
Päättäväisyys sisustus, ulkopuoli
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 17 cm
Sisähalkaisija 17.9 cm
Varren / varren lukumäärä 2 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 30 cm
Lehden leveys 25 cm
Arkkien lukumäärä 15 ks
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 4 ks
Rungon / varren väri Ruskea
Lehtien väri vihreä
Nupun väri vihreä
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!