Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen viikunapuu 135 cm

Alennus
10 %
Alun perin
80 €
Vain tänään
71,90 € DPH: n kanssa
57,98 € ilman arvonlisäveroa
31 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Figovník , slovakialainen nimi Fikus viittaa vain tämän suvun koristelajeihin, erityisesti niihin, joilla on kovat kiiltävät tummanvihreät elliptiset lehdet. Viikunapuun perheeseen kuuluu yli 800 trooppisten ja subtrooppisten puumaisten kasvien lajia. Viikunapuut muodostavat toissijaisia runkoja ilmakehän juurista. Meidän olosuhteissamme trooppisia lajeja kasvatetaan koristekasveina. Viikuna on subtrooppinen laji Välimereltä. Mutta sitä kasvatetaan myös Slovakiassa, jonka hedelmät (viikunat) tuodaan meille. Viikuna on lehtipuu tai pensas, joka kasvaa yleensä 10 m, mutta enintään 15 m korkeuteen. Lehdet ovat yksinkertaisia, 10-30 cm pitkiä. Joidenkin lähteiden mukaan se on yksitoiminen kasvi, toisten mukaan se on kaksisirkkainen kasvi. Massa ja kypsät hedelmät ovat myrkyllisiä.

Esiintyminen

Se on peräisin Lähi -idästä ja Länsi -Aasiasta, mutta sitä on viljelty muinaisista ajoista lähtien, ja sitä kasvatetaan nyt kaikkialla maailmassa koristekasvina ja hedelmäpuuna. Siitä on tullut naturalisoitu laji paikallisissa paikoissa Aasiassa ja Pohjois -Amerikassa. Nykyään löydämme sen kesytetyksi alueen vyöhykkeellä Länsi-Välimerestä Intian koillisosaan. Sitä on kasvatettu useiden vuosisatojen ajan Slovakiassa lämpimillä alueilla viinitarhoilla tai eri suojelluissa paikoissa, mutta sen viljely maassamme ei ole kannattavaa ja Figovník usein jäätyy.

Parametrit

Keinotekoinen viikunapuumme on 135 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu 4 rungosta, jotka on valmistettu yhdistelmästä luonnonpuuta ja ruskeita muovivarret. Lehdet alkavat kantojen ensimmäisellä kolmanneksella. Lehdet on valmistettu muovimateriaalista, joka on elävä kosketukseen ja on 66 kappaletta. Se on täydellinen kopio tämän viikunapuun live -versiosta. Viikunapuut toimitetaan koriste -insertissä, jonka halkaisija on 17,78 cm, yhdessä keinotekoisen alustan kanssa, joka on peitetty sammaleen jäljitelmällä.

Sijainti

Keinotekoinen viikunapuumme täyttää avoimet ja valoisat huoneesi erittäin kauniisti. Realistisen ulkonäkönsä ansiosta se on kaunis sisustus kodillesi tai toimistollesi ja unohdat, että tämä viikunapuu on itse asiassa keinotekoinen. Se erottuu kauniisti jalustista, olohuoneista ja ruokailuhuoneista , aina asunnon tai talon edustavimmista osista. Keinotekoinen viikunapuut tuovat sinulle eksoottisuutta suoraan kotiisi.

Yhdistelmät

Keinotekoinen viikunapuu yhdistyy erittäin hyvin muiden viikunapuun lajien kanssa, mutta myös erilaisten palmujen kanssa . Jos olet huolissasi siitä, ettet voi laittaa kukkivia kukkia tämän palmun viereen, se on suuri virhe. Se täydentää hyvin esimerkiksi Guzmaniaa . Tämä viikunapuu on myös "ymmärretty" täydellisesti muovisilla RATO -kukkaruukkuillamme, joissa on vaaleampi mutta myös tumma rottinkikuvio. Löydät ne tarjouksestamme. Voit myös tehdä istutuksen kukkaruukkuun erikoiseksi asettamalla puulastut alustan pinnalle, josta löydät suuren valikoiman myös verkkosivustollamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20057
Korkeus 135 cm
Väri vihreä
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Sisähalkaisija 18 cm
Varren / varren lukumäärä 4 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 35 cm
Oksien määrä 4 ks
Lehden leveys 15 cm
Lehden pituus 20 cm
Arkkien lukumäärä 66 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Rungon / varren korkeus 70 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!