Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen viikunapuu 120 cm

Alennus
10 %
Alun perin
71 €
Vain tänään
63,90 € DPH: n kanssa
51,53 € ilman arvonlisäveroa
25 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Se on silkkisen perheen trooppinen puu, jolla on laaja kruunu, yleensä korkeintaan 10 metriä, korkeintaan 15 metriä. Lehdet ovat yksinkertaisia kolmen tai viiden liuskan, 10–30 cm pitkiä. Runko on vaaleanharmaa, myöhemmin ruskeanharmaa, säröillä. Tummanvihreiden koriste-lehtien kainaloissa pieniä vihreitä päärynänmuotoisia hedelmiä muodostuu keväällä. Ne muuttuvat myöhemmin keltaisiksi tai voivat muuttua violetiksi (lajikkeesta riippuen). Voit saada tuoretta viikunaa omasta puustasi elokuusta lokakuuhun, kun hedelmät kypsyvät. Ainutlaatuinen asia viikunapuissa on, että toinen viikunasato istutetaan sille kesällä.

Esiintyminen

Se on peräisin Lähi -idästä ja Länsi -Aasiasta, mutta sitä on viljelty muinaisista ajoista lähtien, ja sitä kasvatetaan nyt kaikkialla maailmassa koristekasvina ja hedelmäpuuna. Siitä on tullut naturalisoitu laji paikallisissa paikoissa Aasiassa ja Pohjois -Amerikassa. Nykyään löydämme sen kesytetyksi alueen vyöhykkeellä Länsi -Välimerestä Koillis -Intiaan. Sitä on kasvatettu useiden vuosisatojen ajan Slovakiassa lämpimillä alueilla viinitarhoilla tai eri suojelluissa paikoissa, mutta sen viljely maassamme ei ole kannattavaa ja viikunat usein jäätyvät.

Parametrit

Keinotekoinen viikunapuumme on 120 cm korkea, mukaan lukien perusmuovinen kukkaruukku , jonka halkaisija on 15,24 cm. Keinotekoisen alustan pinta on peitetty sammalta jäljitelmällä. Siinä on yksi harmaa-vihreä väri ja se on valmistettu muovista. 72 lehtiä luonnollisessa vihreässä värissä muodostavat kauniin kruunun. Nämä keinotekoiset lehdet ovat erittäin miellyttäviä kosketukseen ja antavat erittäin luonnollisen vaikutelman. Tämän keinotekoisen puun tyylikkyys erottuu valitsemalla oikea kukkaruukku, jonka löydät varmasti laajasta valikoimastamme.

Sijainti

Keinotekoinen viikunapuu on tarkoitettu sisäkäyttöön . Ne kaunistivat jokaisen kodin tilan. Jos sijoitat sen eteiseen tai käytävään , sisäänkäynti näyttää todella ylelliseltä. Se on ihanteellinen toimistoihin, hotelleihin, ravintoloihin, mutta myös talvipuutarhaan . Realistisella ulkonäöltään se houkuttelee ensi silmäyksellä. Tämä kasvi on erittäin suosittu, ja sen tiheyden vuoksi sitä voidaan käyttää tilan erottamiseen tai huoneen eri puutteiden kattamiseen.

Yhdistelmä

Tilavassa olohuoneessa voit luoda koostumuksen, joka muuttaa kodistasi heti rauhan keitaan. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia viikunapuusta, ja jotta se pysyy kauniina, riittää, kun pyyhit lehdet aika ajoin pölystä tai käytät erityistä suihketta kasvien loistamiseen ja samalla pölyä vastaan . Löydät sen verkkokaupastamme.

Suosittelemme yhdistämään tämän puun keinotekoisella Crotonilla ja keinotekoisella bambulla taustalla. Pienet keinotekoiset kasvit, kuten Anthurium , eukalyptus etualalla laajentaa visuaalisesti tilaa. Tarjoamme kaikkia näitä kasveja verkkosivuillamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20059
Korkeus 120 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 13 cm
Sisähalkaisija 16 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 6 cm
Lehden korkeus 22 cm
Lehden leveys 17 cm
Arkkien lukumäärä 72 ks
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 4 ks
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Nupun väri vihreä
Rungon / varren korkeus 95 cm
Lisää väri musta

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!