Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen puu Ficus pyöreä 130 cm

Alennus
41 %
Alun perin
110 €
Vain tänään
64,90 € DPH: n kanssa
52,34 € ilman arvonlisäveroa
92 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Figovník, slovakialainen nimi Fikus viittaa vain tämän suvun koristelajeihin, erityisesti niihin, joilla on kovat kiiltävät tummanvihreät elliptiset lehdet. Fikus -perheeseen kuuluu yli 800 trooppisten ja subtrooppisten puumaisten kasvien lajia. Ficus muodostuu ilmajuurien toissijaisista rungoista. Meidän olosuhteissamme trooppisia lajeja kasvatetaan koristekasveina. Ficus on subtrooppinen laji Välimereltä. Mutta sitä kasvatetaan myös Slovakiassa, jonka hedelmät (viikunat) tuodaan meille. Yleinen ficus on lehtipuu tai pensas, joka kasvaa yleensä 10 m, mutta enintään 15 m korkeuteen. Lehdet ovat yksinkertaisia, 10-30 cm pitkiä. Joidenkin lähteiden mukaan se on yksitoiminen kasvi, toisten mukaan se on kaksisirkkainen kasvi. Massa ja kypsät hedelmät ovat myrkyllisiä.

Esiintyminen

Se on peräisin Lähi -idästä ja Länsi -Aasiasta, mutta sitä on viljelty muinaisista ajoista lähtien, ja sitä kasvatetaan nyt kaikkialla maailmassa koristekasvina ja hedelmäpuuna. Siitä on tullut naturalisoitu laji paikallisissa paikoissa Aasiassa ja Pohjois -Amerikassa. Nykyään löydämme sen kesytetyksi alueen vyöhykkeellä Länsi-Välimerestä Intian koillisosaan. Sitä on kasvatettu useiden vuosisatojen ajan Slovakiassa lämpimillä alueilla viinitarhoilla tai eri suojelluissa paikoissa, mutta sen viljely maassamme ei ole kannattavaa ja Fikus usein jäätyy.

Parametrit

Keinotekoinen Ficus on 130 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se koostuu 1 tavaratilasta, joka on valmistettu luonnonpuusta. Rungon yläosassa on lehtimainen kruunu, joka on pallon muotoinen. Yksi osa ohuemmasta rungosta on edelleen kääritty päärungon ympärille, jotta Fikus olisi kauniimpi. Lehdet on valmistettu muovista, ne ovat kosketukseltaan eläviä ja niitä on 1312 kappaletta. Ne ovat väriltään luonnollisen vihreitä ja reunat valkoisia. Se on täydellinen kopio tämän Ficuksen live -versiosta. Fikusimme toimitetaan ankkuroituna koriste -inserttiin, jonka halkaisija on 20,50 cm, sekä yhdessä keinotekoisen alustan kanssa, joka on peitetty koristeellisella paisutetulla savella.

Sijainti

Keinotekoinen Fikus täyttää erittäin kauniisti avoimet ja valoisat huoneesi. Kiitos sen realistinen ulkonäkö, se on kaunis sisustus kotona tai toimistossa, ja voit unohtaa, että tämä Fikus on todella keinotekoinen. Se erottuu kauniisti jalustista, olohuoneista ja ruokailuhuoneista , aina asunnon tai talon edustavimmista osista. Keinotekoinen Fikus tuo taatusti eksoottisuutta suoraan kotiisi.

Yhdistelmät

Keinotekoinen Ficus yhdistyy erittäin hyvin muiden viikunalajien kanssa, mutta myös erilaisten palmujen kanssa. Jos pelkäät, ettet voi laittaa kukkivia kasveja huoneeseen tämän kämmenen viereen, se on suuri virhe. Se täydentää hienosti esimerkiksi Heliconiaa . Tämä Fikus myös "ymmärtää" täydellisesti muovisten ORIENT -kukkaruukkujemme kanssa, joissa on rottinkikuvio vaaleampaa, mutta myös tummaa. Löydät myös nämä sekä monet muut sopivat kukkaruukut verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20085
Korkeus 130 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Aseta korkeus 22 cm
Sisähalkaisija 19.75 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali puu
Haaran pituus 4 cm
Lehden leveys 4 cm
Lehden pituus 8 cm
Arkkien lukumäärä 1312 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri Ruskea
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä, Valkoinen
Rungon / varren korkeus 65 cm
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!