Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Philodendron 120 cm

Alennus
40 %
Alun perin
130 €
Vain tänään
77,90 € DPH: n kanssa
62,82 € ilman arvonlisäveroa
86 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Philodendron (Philodendron) on Aron -suvun kasvisuku. Ne ovat pieniä tai kestäviä monivuotisia yrttejä, joissa on kiinteät tai nivelletty, varren lehdet ja pienet kukat ruoko-muotoisissa kukkivissa kukinnoissa. Kaikkein eniten tätä kasvia luonnehtivat sen lehdet, joiden muoto on sydämenmuotoinen, syvänvihreä. Verrattuna muihin Philodendroneihin se on kooltaan pienempi, joten voit kasvattaa sitä ruukuissa ilman ongelmia. Siinä on monia lehtiä, ja siksi monet haluavat antaa sen roikkua katosta. Vaikka sitä pidetään kasvina, jolla on alikehittyneet juuret, on totta, että se kasvaa hyvin nopeasti, kunnes sitä pidetään viiniköynnöksenä. Monet ihmiset eivät tiedä, että Philodendron on myrkyllinen kasvi. Sitä myydään kaupoissa sisäkasvina, mutta totuus on, että se on laji, joka voi vaikuttaa ihmisten, mutta myös eläinten terveyteen, jos he kuluttavat niitä. Tällä kasvilla on erityinen paikka puutarhureiden sydämissä. Todennäköisesti siksi, että se kasvaa jopa pimeissä paikoissa ja puhdistaa täydellisesti ilman.

Esiintyminen

Tämä kasvi on kotoisin Brasiliasta ja Perusta. Se on yleinen yksinomaan trooppisessa Amerikassa. Alue ulottuu Pohjois -Meksikosta Keski -Amerikan kautta Paraguayen ja Pohjois -Argentiinaan, ja se sisältää Karibian saaret. Vaikka se on eksoottinen kasvi, totuus on, että se sopeutuu erittäin hyvin muuhun ilmastoon ja ympäristöön. Sen joustavuus auttaa kasveja muuttamaan tarpeitaan riittävästi aikaa tähän sopeutumiseen. Ilmeisesti talvi ei sovi hänelle kovin hyvin.

Parametrit

Keinotekoinen Philodendron -kasvi on 120 cm korkea, mukaan lukien kukkaruukku. Se toimitetaan perusmuovisessa kukkaruukussa , jonka halkaisija on 17,78 cm ja joka on peitetty koristeellisella paisutetulla savella keinotekoisen alustan pinnalla. Yhdestä muovivarresta "kasvaa" 38 kauniin kokoista keinotekoista vihreää lehteä, jotka antavat erittäin realistisen vaikutelman. Kolme neljäsosaa Philodendronin korkeudesta ne ovat väriltään tummanvihreitä, loput lehdet ovat vaaleanvihreitä, jotta lopputulos olisi luonnollisempi.

Sijainti

Keinotekoinen kasvi Philodendron on tarkoitettu sisäkäyttöön . Se on ihanteellinen lisä kotiin tai toimistoon . Kauniilla lehtien luonnollisella värillä se piristää jokaista huonetta. Se on majesteettinen sisustus, ja se muodostaa tilassa unohtumattoman maamerkin, joka sopii lähes kaikkiin sisustustyyleihin. Se soveltuu kaikkiin paikkoihin, joissa ei ole tarpeeksi valoa elävälle kasville tai joissa ei ole mahdollista hoitaa elävää kasvia.

Yhdistelmät

Philodendron on yksi suosituimmista kasveista, jota käytetään eniten talojen ja huoneistojen sisätiloissa. Hän voi erottua täydellisesti avaruudessa ja itsessään, eikä usein tarvitse kumppania. Sen voi kuitenkin yhdistää lähes mihin tahansa vehreyteen. Suosittelemme oikein valittua kukkaruukkua, joka voi korostaa kauniisti Philodendronin kauneutta sekä yleistä sisustusta, johon kukka sijoitetaan. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman kukkaruukkuja sekä erilaista vehreyttä.

Parametrit

Tuotekoodi 20043
Korkeus 120 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku vain sisävuori
Sisähalkaisija 17.78 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Arkkien lukumäärä 38 ks
Levymateriaali muovi-
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!