Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen haara Nohovec 14 cm

Alennus
40 %
Alun perin
0,48 €
Vain tänään
0,29 € DPH: n kanssa
0,23 € ilman arvonlisäveroa
2450 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Podocarpus tai Nohovec on yksi kestävimmistä ja houkuttelevimmista asuinalueista. Hän voi voittaa kasvattajansa sydämen ikuisesti. Se koristi aikoinaan buddhalaisten temppelien pihoja, nykyään kauniiden puiden ystävien huoneistoja ja puutarhoja.

Ne ovat useimmiten erikokoisia puita. Lehdet ovat teräviä ja näyttävät joskus lehtipuiden lehdiltä. Suurimmat ovat jopa 35 cm pitkiä ja lähes 9 cm leveitä, harvemmin hilseileviä. Niillä on yleensä selkeä keskirinta ja ne on järjestetty spiraaliksi tai kahdelle riville, ne ovat kiinteitä, nahkaisia.

Esiintyminen

Se on peräisin Etelä -Kiinan ja Japanin lämpimiltä alueilta. Vuosisatoja sitten Nohovec oli yksi kotimaansa suosituimmista lajeista, joka koristeli puutarhoja ja temppelialueita sekä pieniä puutarhoja perheen talojen lähellä.Japanissa nämä kauniit puut istutetaan edelleen perheen taloon johtavan portin viereen. Podocarpuksesta on tullut myös Japanin Chiban prefektuurin symboli, joka sijaitsee Tokion lähellä Honshun saarella. Nohovce tuli Eurooppaan Aasiasta houkuttelevan ulkonäönsä ansiosta. Puutarhurit rakastivat heitä myös Yhdysvaltojen lämpimillä eteläosilla, missä he menestyivät hyvin eivätkä pakkaset uhanneet heitä. Se kasvaa useimmiten kosteilla trooppisilla ja subtrooppisilla kivillä.

Parametrit

Keinotekoinen oksamme Nohovec on 14 cm korkea, miellyttävän vihreä eri sävyissä. Siinä on kauniit taivutetut lehdet, jotka on valmistettu PU -materiaalista. Varsi on muovia. Toimitamme sen ilman kukkaruukkua. Laitos toimitetaan uravarrena, joten se voidaan helposti käsitellä kauniiksi.

Sijainti

Nohovec sopii sisustukseen ja on ihanteellinen lisä asuntoosi tai taloon. Se on matala ja sen vuoksi on hyvä sijoittaa se pöydälle tai lipastoon, parvekkeelle - lyhyesti sanottuna kaikkialle, missä ei ole tarpeeksi valoa ja jossa ei ole mahdollista huolehtia säännöllisesti elävästä kasvista, tai missä se ei onnistuisi kasvamaan.

Yhdistelmät

Tuo hieman vihreää sisustukseen tällä keinotekoisella kasvilla, joka näyttää elävältä. Se erottuu erittäin hyvin yksilönä, tai useampia saman lajin paloja loihtivat kauniin vihreän kimpussa.

Suosittelemme, että yhdistät sen erilaisiin kaktuksiin tai mehikasveihin runsaasta valikoimastamme tai johonkin muuhun valikoimaamme makusi mukaan.

On myös mahdollista yhdistää se koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka voit valita verkkosivustoltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20137
Korkeus 14 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 5 cm
Lehden leveys 1 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 6 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!