Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Laurel oikea 45 cm

Alennus
22 %
Alun perin
9,40 €
Vain tänään
7,29 € DPH: n kanssa
5,88 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Rooman keisarit käyttivät laakerin oksia paitsi vallan symbolina myös suojana pahoja henkiä vastaan. Laurelilla oli tärkeä asema kreikkalaisessa mytologiassa, erityisesti pyhänä kasvina. Se elää myös yli 300 vuoden ikään. Vasta toiseksi sitä käytettiin mausteena. Lehdet ovat suhteellisen kovia, nahkaisia, pitkänomaisia, suikeita tai soikeita. Ne ovat 10-50 mm pitkiä ja 20-50 mm leveitä. Niissä on kohotetut ja tyypilliset aaltoilevat reunat. Lehtien kasvot ovat tummempia kuin kääntöpuoli. Se kukkii maaliskuusta huhtikuuhun, siinä on valkoisia, keltaisia tai sinipunaisia kukkia. Se on erittäin aromaattinen, maku katkera tai kuuma.

Esiintyminen

Laurel tunnetaan myös ns. Mausteena. Laakerinlehti. Se on Lauraceae -suvun ikivihreä puu tai pensas. Se on peräisin Vähä -Aasiasta, Iranista ja Syyriasta, on myös laajalle levinnyt koko Välimerellä ja on ikivihreä koristepuu tai -pensas, jonka lehtiä käytetään mausteena. Tämän kasvin lehdillä on pyöreä soikea muoto, ne ovat kovia ja niillä on voimakas haju. Puutarhan laakerinlehti miellyttää sinua paitsi siksi, että se on hyvin pensasmuotoinen ja sen leikkaaminen ei ole vaikeaa, vaan myös pienillä vihreän-keltaisilla kukilla. Kukat tuottavat sitten hedelmiä, jotka ovat yhtä suuria kuin kirsikat, jotka ovat violetteja tai mustia ja joihin on piilotettu kivi.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Laurel on 45 cm korkea. Siinä on urituskara , jonka ansiosta se on erittäin helppo sijoittaa kukkaruukkuun tai asetelmiin. Siinä on 8 vihreää muovivarretta, joilla on 96 kaunista luonnollista vihreää kiiltävää lehteä, joita ei voi erottaa elävistä. Se on sisäkasvi. Kukkaruukku ei kuulu pakkaukseen.

Sijainti

Tuo hieman vihreää sisustusta keinotekoisella Laurelilla, joka näyttää elävältä. Laurel on loistava tapa piristää kodin tai toimiston sisustusta . Laitoksessa on lehtiä, joissa on täydellisesti muotoillut yksityiskohdat, joiden ansiosta se näyttää todelliselta. Se ei koskaan haalistu tai muuta väriä. Lehdet eri värisävyillä näyttävät realistisilta ja kosketuksilta. Laurel on koristeellinen keinotekoinen kasvi, joka on täydellinen niille, jotka haluavat vehreyttä kotiin, mutta joilla ei ole tarpeeksi aikaa hoitaa sitä.

Yhdistelmä

Laurel on hyvä valinta elvyttää pimeät paikat kotona tai toimistossa. Jos haluat saada rikkaamman ja tiheämmän ilmeen, suosittelemme, että ostat vähintään kaksi tai useampia Laurel -palasia. Erinomainen yhdistelmä tämän kasvin kanssa on jotain kukkivaa, esim. kuten Lopatkovec , tai jopa ei-kukkiva, mutta erittäin värikkäillä lehdillä, kuten monivärinen Calladium , joka kirkastaa koko järjestelyn hienosti. Korosta Laurelin kauneutta ja yksinkertaisuutta valitsemalla oikea koristeellinen kukkaruukku. Sivustollamme tarjoamme sinulle laajan valikoiman sopivia koristeellisia kukkaruukkuja, joiden avulla voit hienosäätää sisustuksesi täydelliseksi.

Parametrit

Tuotekoodi 20194
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 10 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 4 cm
Arkkien lukumäärä 96 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!