Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Kalatea 50 cm

Alennus
25 %
Alun perin
11 €
Vain tänään
8,29 € DPH: n kanssa
6,69 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Kalatea on kukkivien kasvien suku Marantaceae -perheeseen. Niitä kutsutaan yleisesti kalateaksi tai rukouskasveiksi. Siinä on kauniit tuulettimen muotoiset pystyt lehdet, jotka on värjätty herkästi eri vihreän sävyihin. Lehtien muoto voi olla pyöreä tai pitkittäinen. Hämmästyttävän kauniin lehtien piirustuksen ansiosta Kalatea on epätavallinen huonekasvi. Pimeän tullen tämän kasvin lehtien reunat käpristyvät sisäänpäin. Se kasvaa enintään 1 metrin korkeuteen. Kasvi on kosteutta rakastava ja termofiilinen. Kasvulämpötila on noin 20 - 22 ° C. Talvella lämpötila laskee 15 asteeseen. Vaatii varjostetun sijainnin. Lisää valoa talvella. Kalatea tarvitsee tarpeeksi kosteutta ja kosteutta.

Esiintyminen

Kalatea on ikivihreä trooppinen monivuotinen koti sademetsistä, lähinnä Brasiliasta. Kotitalouksissa kasvatetaan noin 150 lajiketta, lähinnä houkuttelevien lehtien vuoksi. Nämä kasvit eivät kuitenkaan aina olleet vain kotitalouksien koristeita ja viljelijöiden ylpeyttä. Syyt siihen, miksi jotkut heistä ovat saaneet suosiota vuosia, ovat paljon proosalisempia. Niitä käyttivät pääasiassa Etelä -Amerikan intiaanit. Intialaiset kutovat koreja joidenkin Calathea -suvun kasvien lehdistä, mikä liittyy myös tämän suvun nimen alkuperään. Kreikan kielessä kalathos tarkoittaa koria. Vasta viime vuosisadan lopussa he tulivat tunnetuksi. Ensin kasvihuoneisiin ja myöhemmin kotitalouksiin.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Kalatea on 50 cm korkea . Siinä on 9 vihreää muovivarretta, jotka yhdistyvät yhdeksi urakaulaksi helpottaakseen käyttöä erilaisissa järjestelyissä ja koristeissa. Se sisältää 18 luonnollista vihreää lehteä, joissa on täplikäs piirustus, valmistettu korkealaatuisesta muovista ja jotka ovat eläviä kosketukseen. Toimitamme Kalatea -kasvin ilman kukkaruukkua.

Sijainti

Keinotekoinen Kalatea on suunniteltu sisätiloihin . Se on ihanteellinen lisä kotiin , toimistoon tai jopa leikkaukseen . Kalatea sopii täydellisesti normaaliin asuntoon ja samaan aikaan kaikkialle, missä ei ole mahdollista kasvattaa eläviä kasveja. Alhaisen korkeutensa vuoksi se sopii sijoitettavaksi näkyvälle paikalle, kuten pöydälle , lipastoon tai jopa kylpyhuoneeseen tai wc: hen.

Yhdistelmät

Tuo hieman vihreää sisustukseen tällä keinotekoisella kasvilla, joka näyttää elävältä. Kalatea voidaan yhdistää useisiin kasveihin tarjouksestamme. Mielenkiintoista on kuitenkin sipulien ja muratin yhdistelmä. Urakaran ansiosta se voidaan yhdistää erilaisiin järjestelyihin tai koristeisiin.

Tarjoamme myös erilaisia koristeellisia kukkaruukkuja eri väreissä. Jätämme heidän sijaintinsa ja valinnan mielikuvituksenne varaan.

Parametrit

Tuotekoodi 20253
Korkeus 42 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 15 cm
Oksien määrä 9 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 15 cm
Lehden leveys 10 cm
Arkkien lukumäärä 18 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 8 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!