Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Basil vihreä 25 cm

Alennus
25 %
Alun perin
3,30 €
Vain tänään
2,49 € DPH: n kanssa
2,01 € ilman arvonlisäveroa
1398 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Basilika on Lamiaceae -perheen vuotuinen lääkekasvi. Sillä on erityinen voimakas tuoksu. Basilika tai basilika tunnetaan myös nimellä basilika. Basilika on hunajakasvi, rikkaan kukinnan vuoksi erittäin arvokas mehiläishoitokasvi. Tuoreita tai kuivattuja lehtiä käytetään yleisenä mausteena. Kasvatetaan muotteja, joilla on vihreät ja punaiset lehdet. Aromi on myös erilainen - tyypillisestä basilikan aromista kaneliin ja sitruunaan. Mahdollisuus sekoittaa basilika on hyvin pieni, koska basilika eroaa saman perheen samankaltaisista kasveista erityisellä aromillaan. Hyönteiset pölyttävät ne. Sen lisäksi, että basilikaa lisätään usein erilaisiin ruokiin, useimmiten keittoihin ja salaatteihin, tai löydät myös reseptejä basilikan kanssa aidosta italialaisesta pizzasta, sillä on myös hyödyllisiä vaikutuksia lääketieteessä.

Esiintyminen

Basilika tulee alun perin Intiasta, sitä on kasvatettu muinaisista ajoista lähtien. Basilika tuotiin Eurooppaan 1500 -luvulla pääasiassa koristekasvina. Tällä hetkellä on olemassa suuri määrä erilaisia basilikan tyyppejä, joissa on erilaisia kukkia ja lehtiä. Ocimum sisältää noin 50 lajia puolikasveja ja yrttejä, jotka kasvavat trooppisessa tai lauhkeassa ilmastossa.

Parametrit

Keinotekoinen basilikkasvi toimitetaan ilman kukkaruukkua. Sen voi tilata verkkosivuiltamme. Se on valmistettu laadukkaasta muovista ja noin 25 cm korkea . Tämä keinotekoinen basilika sisältää urituskaran , jota voidaan käyttää erilaisissa koristeissa tai järjestelyissä . Sen lehdet, joita on 36 kappaletta, ovat myös muovia. Niitä ei voi erottaa elävistä, ensisilmäyksellä tai kosketuksella.

Sijainti

Keinotekoinen kasvi Basil on tarkoitettu sisäkäyttöön .

Keinotekoinen kasvi Basil on erittäin mukava ja näyttää hämmästyttävän todelliselta, joten se on tervetullut lisä kaikkiin asuintiloihin . Sopii helposti sisustamiseen keittiössä, ruokasalissa tai jopa ravintolassa. Riittää, jos lisäämme basilikan kattilaan muita yrttejä, kuten Maailmassa on laventelia , minttua , rosmariinia ja kauniita asetelmia.

Yhdistelmät

Keinotekoinen basilikamme voidaan yhdistää esimerkiksi tarjouksemme keinotekoisten hedelmien kanssa ruokapöydän kaunistamiseksi. Se voidaan yhdistää todella suureen määrään kasveja, jotka yhdessä muodostavat kauniisti harmonisen sisustuksen. Lisää basilikan paloja erottuu erittäin kauniisti, esimerkiksi terrakottavärisessä kukkaruukussa tai muissa maanläheisissä väreissä. Sisustus on tietysti erittäin tärkeä, kun luodaan yhdistelmiä kukkaruukusta. Anna sen toimia yhdessä. Löydät myös suuren määrän kauniita muovisia kukkaruukkuja verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20185
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 11 cm
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 8 cm
Lehden leveys 5 cm
Arkkien lukumäärä 36 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 7 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!