Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Agave keinotekoinen kasvi 25 cm

Alennus
42 %
Alun perin
11 €
Vain tänään
6,39 € DPH: n kanssa
5,15 € ilman arvonlisäveroa
194 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Agave kuuluu suureen mehikasvien sukuun, joka kuuluu parsaperheeseen (Asparagaceae) ja joka kuului aiemmin erilliseen agave -perheeseen. Agave on erittäin suosittu pakkasenkestävä huonekasvi tai ulkokasvi. Agave -kasveilla on suuri rohkeiden lehtien ruusuke, jossa on piikikäs reuna.

Kasvilla on pieni vankka runko, jota on vaikea tunnistaa lehtien alta, ja lehdet näyttävät siltä, kuin ne olisivat kasvaneet suoraan juurista. Kasvi kasvaa hitaasti, kukkii vain kerran elämässä ja kuolee sitten. Ruusun keskeltä kasvaa korkea kukan varsi ja hedelmien kypsymisen jälkeen siemenillä kasvi kuolee. Sitä ennen emokasvosta kuitenkin kasvaa nuoria sivuvirroja. On yli 250 Agave -lajia, joilla on erilaisia käyttötarkoituksia. Agave -viljelyä käytetään kuidun tuotantoon. Joitakin tyyppejä käytetään luonnollisen mutta epäterveellisen makeutusaineen valmistukseen. Kasvaa agavea siellä, missä on aurinkoista ja lämmintä. Agave on aavikkokasvi, joten se kirjaimellisesti kaipaa aurinkoa. Se kestää huonelämpötilan ja kuivan ilman. Voit kasvattaa sitä kotona tai ulkona puutarhassa.

Esiintyminen

Suurin osa lajeista tulee Meksikosta, mutta niitä löytyy myös Yhdysvalloista, muista Keski- ja Etelä -Amerikan maista. Tämä mehikasvi tuli meille Amerikasta, missä sitä esiintyy sekä pohjoisessa että etelässä. Agavella on monia muotoja, ja voit valita, minkä Agave -lajikkeen valitset. Agaven ainutlaatuisuus on, että kasvit voivat kasvaa jopa 70 cm: n kokoisiksi, niiden elinikä on 10–60 vuotta (lajikkeesta riippuen) ja ne kestävät 30 asteen pakkasta.

Parametrit

Keinotekoinen Agave -kasvi on 25 cm korkea. Se sisältää yhden vihreän keinotekoisen varren, jonka lehdet ovat kauniin luonnollisen vihreän väristä PU -materiaalia ja piikkejä. Laitos on varustettu urituskaralla , jonka ansiosta se on helppo sijoittaa koristeelliseen kukkaruukkuun.

Sijainti

Agave sopii vain sisätiloihin , koska se ei ole valmistettu UV-suojatusta materiaalista ja voi menettää värin suorassa auringonvalossa. Mutta vastineeksi se tekee sinut onnelliseksi sisätiloissa missä tahansa. Kauniilla vihreällä värillä se valaisee jokaisen kodin tai toimiston huoneen. Tämä kasvi on yksi suosituimmista kasveista tilan täydentämiseksi. Se on matala ja sen vuoksi on hyvä sijoittaa se pöydälle, lipastoon, hyllylle - lyhyesti sanottuna kaikkialle, missä ei ole tarpeeksi valoa ja jossa ei ole mahdollista hoitaa elävää kasvia säännöllisesti.

Yhdistelmät

Tuo hieman vihreää sisustukseen tällä keinotekoisella kasvilla, joka näyttää elävältä. Se erottuu erittäin hyvin yksinään yksilönä. Suosittelemme, että asetat agaven laatikkoon, jossa on erilaisia vaihtoehtoja kaktuksia tai mehikasveja runsaasta valikoimastamme, mielenkiintoisen järjestelyn luomiseksi.

On myös mahdollista yhdistää se koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka voit valita verkkosivustoltamme.


Parametrit

Tuotekoodi 20158
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 4.5 cm
Lehden pituus 15 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!