Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Luumu 45 cm

Alennus
22 %
Alun perin
9,40 €
Vain tänään
7,29 € DPH: n kanssa
5,88 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Todennäköisesti risteytettiin Livka sloen ja S Livka čerešňoplodnejin kanssa , mutta viimeaikaiset todisteet sytogeneettisestä määrittävät ainoan luonnonvaraisen populaation, josta se voisi kehittää kotimaista Slivkaa. Se on yleisin luumulaji Euroopassa. Luumun hedelmät ovat useimmiten sinisestä siniviolettiin (lajikkeiden väri on monipuolisempi) ja koostuvat nahasta, vihertävästä lihasta ja kivestä. Sitä käytetään säilykkeisiin, hillojen tai väkevien alkoholijuomien valmistukseen. Kuivatut hedelmät ovat erittäin suosittuja. Alalaji risteytyy helposti ja muodostaa useita siirtymämuotoja. Niiden makeus ja terävä maku voivat vaihdella, värit vaihtelevat sinisestä violetista punaiseen, oranssiin, keltaiseen tai vaalean vihreään.

Esiintyminen

Ensimmäiset historialliset tiedot luumuista maassamme ovat 1400 -luvulta. Koska tämä laji sopeutui erittäin helposti olosuhteisiimme, se oli vaatimaton, se lisääntyi helposti puutarhoissa ja avoimessa maassa, ja siitä tuli nopeasti suosittu hedelmä. Luumut, pääasiassa Kopanicessa, leviävät kirjaimellisesti itsestään, juurien nuorilla versoilla.

Parametrit

Keinotekoinen luumumme on 45 cm korkea. Siinä on yksi muovinen varsi, jonka päällä on 8 haaraa. Realistisen näköiset lehdet alkavat näiltä oksilta kontrastivärisillä suonilla, jotka on valmistettu muovista luonnollisen vihreänä. Ne näyttävät kosketukselta eläviltä. Arkkien lukumäärä on 120 kappaletta. Tämä kasvi tulee ilman ruukkua. Keinotekoinen luumukasvi sisältää kuitenkin urituskaran, joka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai koristeeseen.

Sijainti

Tämä keinotekoinen kasvi on suunniteltu sisätiloihin . Tuo hieman vihreää sisustukseen tällä keinotekoisella luumulla, joka näyttää elävältä. Luumu on täydellinen tapa piristää kodin tai toimiston sisustusta vehreydellä. Se on erittäin merkittävä lisä kaikkiin huoneisiin, jotka täyttävät miellyttävän mukavuuden.

Yhdistelmät

Luumu on erittäin suosittu ja erittäin mukava kasvi. Hän voi erottua täydellisesti avaruudessa itse, mutta se sopii periaatteessa kaikille "aina vihreille" kasveille, mutta myös kukkiville. On myös mahdollista yhdistää se koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka voit myös valita verkkosivustoltamme. Tällaisella yhdistelmällä muista käpertyä ja tehdä kodistasi tai työympäristöstäsi miellyttävämpi.

Parametrit

Tuotekoodi 20182
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 15 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 8 cm
Lehden leveys 3.5 cm
Arkkien lukumäärä 120 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!