Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen oksa Mänty 14 cm

Alennus
24 %
Alun perin
1,70 €
Vain tänään
1,29 € DPH: n kanssa
1,04 € ilman arvonlisäveroa
770 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Mänty (Pinus) on ikivihreiden havupuiden tai mäntyperheen pensaiden suku. Noin 110 lajilla se on perheen suurin suku. Kuten muutkin mäntyperheen jäsenet, niitä esiintyy luonnollisesti yksinomaan pohjoisella pallonpuoliskolla. Poikkeuksena on Pine Merkusii, joka Sumatralla ulottuu myös eteläiselle pallonpuoliskolle. Suvun levinneisyysalue on suuri - se kasvaa pohjoismaisten metsien alueelta lauhkean ilmastovyöhykkeen ja subtrooppisten alueiden kautta tropiikin vuorille, jossain ne nousevat metsän ylärajalle tai sen yläpuolelle .

Esiintyminen

Se tulee todennäköisesti Vanhasta maailmasta, saavuttaa suurimman lajien rikkauden Pohjois- ja Keski -Amerikassa, toinen rikas alue on Itä -Aasia, Indokina ja Himalaja. Euroopassa on 12-13 kotoperäistä lajia, joista 9-10 on kaksoisnännejä ja 3 viidenipisiä. Jotkut Pohjois -Amerikan ja Välimeren lajit ovat hyvin sopeutuneet metsäpaloihin, kuten fossiiliset löydöt osoittavat. Mänty on myös maan vanhin elävä korkeampi organismi - jotkut Pinus Longaevan yksilöt ovat todistettavasti yli 4800 vuotta vanhoja.

Parametrit

Mäntyoksamme on 14 cm korkea. Siinä on vihreä varsi, joka on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista. Jossain tämän varren keskellä alkaa vihreät lehdet, jotka päättyvät pisteeseen ja on valmistettu PU -materiaalista. Tämä kasvi toimitetaan ilman sisävuorta tai koristeellista kukkaruukkua. Se sisältää urituskaran , jolla voit helposti kiinnittää kasvin valitsemallesi kukkaruukulle.

Sijainti

Mäntyhaara on tarkoitettu sisätiloihin , ja se sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa elävä kasvi ei saisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Kokonsa vuoksi se voidaan sijoittaa sohvapöydälle tai lipastoon niin, että se on selvästi näkyvissä. Se täydentää täydellisesti sisustustasi ja antaa sille ilmavan skandinaavisen ilmeen.

Yhdistelmät

Keinotekoinen haara Pine voidaan hienosti yhdistää erilaisten Esheveria, se myös täydentää hienosti Agave, mutta myös muiden oksia tarjous. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä yhdistää tätä haaraa kukkiviin kasveihimme. Sivustoltamme voit myös valita mukavan koristeellisen kukkaruukun sekä koristelastuja, jotka tekevät sisustuksestasi erityisen. Marmorikuvioiset kukkaruukut sopivat hyvin tämän keinotekoisen männyn oksan kanssa. Saat rikkaamman tilavuuden valitsemalla lisää tämän männyn oksia. Luo pöydälle tai hyllylle todella henkeäsalpaava sisustus.

Parametrit

Tuotekoodi 20153
Korkeus 14 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Levymateriaali muovi-
UV -suoja ei
Karan pituus 6 cm
Neulojen pituus 5 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!