Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Pavinič vihreä 25 cm

Alennus
25 %
Alun perin
3,30 €
Vain tänään
2,49 € DPH: n kanssa
2,01 € ilman arvonlisäveroa
1398 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Pavinič , tai vanhempi, luonnonvarainen viiniköynnös - tai kansallinen luonnonvarainen rypäle (lat. Parthenocissus ) on viiniköynnösperheen kasvisuku. Pavinič on puu, Liana kiipeilee puita tai muureja. Lehdet ovat yksinkertaisia tai kämmenmuotoisia, niissä on kiipeilyyn muodostetut jänteet, jotka viimeistellään yleensä imulevyillä. Kukat on järjestetty kukintoon, joka on kärki tai apikaaliluuta, joka kasvaa lehtien akseleista, lehteä vasten tai ampumisen lopussa. Kukat ovat biseksuaaleja, joskus uroksia, 5-lukuisia, verhiölehtiä, kruununlehtiä ja heteitä on 5, kives on kaksikorkinen, kasvanut rauhasten kanssa. Hedelmä on marja.

Esiintyminen

Se on laajalle levinnyt Pohjois -Amerikassa ja Itä -Aasiassa. Muualla, esim. Euroopassa sitä istutetaan vain koriste -liaanina. Kiipeilylajeja ja lajeja, joissa on tarttuvia imemisiä, kasvatetaan.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Pavinič vihreä on noin 25 cm korkea . Keinotekoisessa kasvissa on 7 vartta, se on valmistettu laadukkaasta muovista. Kasvissa on 36 vihreän ja vaaleanvihreän väristä lehteä, joita ei voi erottaa elävistä. Pavinič on rihlatuurna, minkä ansiosta voit helposti järjestää tehtaan eri ikebana.

Sijainti

Pavinič on minimalistinen kasvi, joka on suunniteltu sisätiloihin . Se sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa elävä kasvi ei saisi tarpeeksi valoa. Se on ihanteellinen lisä kaikkiin kodin tai toimiston huoneisiin. Tämä kasvi on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kasveista. Arkkitehdit haluavat myös käyttää sitä sisustuksen viimeistelemiseen suunnitteluehdotuksissaan.

Yhdistelmät

Pavinic voidaan yhdistää useimpiin kasveistamme. Kuitenkin esimerkiksi Paviničin ja laventelin yhdistelmä on mielenkiintoinen . Tässä yhdistelmässä voit luoda erittäin kauniin järjestelyn . Tarjoamme myös erilaisia koristeellisia kukkaruukkuja ja niiden väriyhdistelmiä. Jätämme muovisen kukkaruukun sijainnin ja valinnan mielikuvitukseesi.

Parametrit

Tuotekoodi 20187
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 18 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 8 cm
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 7 cm
Lehden pituus 9 cm
Arkkien lukumäärä 36 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 7 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!