Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Pavinič vihreä 45 cm

Alennus
22 %
Alun perin
9,10 €
Vain tänään
7,09 € DPH: n kanssa
5,72 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Pavinič tai vanhempi luonnonvarainen viiniköynnös tai kansallinen luonnonvarainen rypäle (lat. Parthenocissus ) on viiniköynnösperheen kasvisuku. Pavinič on monivuotinen kiipeilykasvi (Liana), jonka varsi on puumainen ja voi kasvaa 5–30 metrin pituiseksi. Se on pakkasenkestävä, pitkäikäinen, nopeasti kasvava lehtipuu. Lehdet ovat kämmenmuotoisia, vuorotellen viisinkertaisia elliptisten lehtien kanssa. Syksyllä ne muuttuvat kauniisti punaisesta violetiksi. Se kukkii kesällä, kukat ovat pieniä ja huomaamattomia, halkaisijaltaan noin 3 mm. Ne ovat kelta-vihreitä ja järjestetty suurkaupunkien huippuihin. Hedelmät ovat tummansinisiä marjoja, jotka on muodostettu rypäleiksi punaisille varret. Ne eivät ole syötäviä. He haluavat kuitenkin nauttia linnuista. Kiipeilylajeja ja lajeja, joissa on tarttuvia imemisiä, kasvatetaan.

Esiintyminen

Kasvi tulee Pohjois -Amerikan itäosasta. Se on laajalle levinnyt Pohjois -Amerikassa ja Itä -Aasiassa. Muualla, esim. Euroopassa sitä istutetaan vain koriste -liaanina. Woody Liana, kotoisin Pohjois -Amerikasta, käytetään seinien, aitojen ja puutarhapaviljonkien peittämiseen. Pavinič ei ole vaativa valaistusolosuhteille ja kasvaa auringossa, osittain varjossa ja varjossa. Sillä ei myöskään ole erityisiä vaatimuksia maaperälle. Se kasvaa melkein missä tahansa. Ihanteellinen maaperä on läpäisevä ja ravitseva. Se kestää sekä märkiä että kuivuvia maita. Kastellaan vain juuri istutettuja kasveja, jotta ne voivat juurtua hyvin.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Pavinič vihreä on 45 cm korkea varsi mukaan lukien. Siinä on 8 keinotekoista vihreää oksaa, joissa on 70 kappaletta luonnon vihreää valoa ja tummia lehtiä. Lehdet ovat keinotekoisia, mutta ne näyttävät eläviltä kosketukseen ja silmiin. Tulee ilman kukkaruukkua . Se sisältää kuitenkin urakaran , joten se voidaan sijoittaa helposti mihin tahansa.

Sijainti

Pavinič -keinotekoinen kasvi on suunniteltu sisätiloihin ja on ihanteellinen lisä kaikkiin kodin tai toimiston tiloihin. Pavinič on erityisen koristeellinen kasvi, joka voidaan sijoittaa koristeelliselle jalustalle, kauppaikkunaan tai yhdessä useiden kasvien kanssa kauniiseen koristeelliseen pöytäkulhoon.

Yhdistelmä

Tuo hieman vihreää sisustukseen tällä keinotekoisella kasvilla, joka näyttää elävältä. Pavinic voidaan yhdistää useisiin kasveihin tarjouksestamme. Paviničin ja Brečtanin yhdistelmä on kuitenkin mielenkiintoinen. Urakaran ansiosta se voidaan yhdistää erilaisiin järjestelyihin tai koristeisiin.

Tarjoamme myös erilaisia koristeellisia kukkaruukkuja eri väreissä. Jätämme niiden sijainnin ja valinnan mielikuvituksenne varaan.

Parametrit

Tuotekoodi 20188
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 30 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 8 cm
Arkkien lukumäärä 70 ks
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!