Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen japanilainen Fatsia 50 cm

Alennus
39 %
Alun perin
11 €
Vain tänään
6,69 € DPH: n kanssa
5,40 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Se on erittäin koristeellinen kasvi, jonka kanssa koti näyttää epäilemättä täynnä elämää.

Aralia, jonka tieteellinen nimi on Fatsia japonica, on aina vihreä pensaskasvi. Sille on ominaista suuret lehdet 30–50 senttimetriä, hämähäkinmuotoiset ja vahvat, kirkkaan vihreät.

Kukat ovat valkoisia tai kermanvärisiä, ja ne on ryhmitelty navan muotoiseksi kukintoksi, ja ne ovat hermafrodiittisia. Hedelmät ovat pallomaisia kiviä, kypsymisen jälkeen kiiltävän mustia ja sisältävät hieman puristettuja siemeniä. Se on kasvi, joka elää muiden kasvien suojeluksessa, joten aurinko ei koskaan osu siihen suoraan.

Esiintyminen

Fatsia on kotoisin Kaakkois -Aasiasta. Tämä kasvi saavuttaa luonnossa 5 metrin korkeuden, jaetaan Japanissa, Koreassa, Taiwanissa ja Uudessa -Seelannissa. Se sietää merkittäviä päivittäisiä eroja hyvin.

Laitosta käytetään maisemointiin alueilla, joilla on subtrooppinen ilmasto. Venäjällä Fatsiaa kasvatetaan avomaalla ja Kaukasuksen Mustanmeren rannikolla sekä Krimillä.

Japanissa on perinne istuttaa Fatsiu lähelle koteja pohjoisesta. Uskotaan, että kasvi suojaa asukkaan asukkaita pahoilta hengeiltä pohjoisesta.

Parametrit

Keinotekoinen japanilainen Fatsia on 50 cm korkea. Siinä on 9 vihreää muovivarretta, joissa on 18 kaunista vihreää muovilehteä, jotka näyttävät kosketukselta eläviltä. Se on sisätilojen kasvi, joka sisältää urituskaran, jonka ansiosta kasvi voidaan helposti sisällyttää erilaisiin ikebanaan, asetelmiin tai koristeelliseen kukkaruukkuun.

Sijainti

Tämä kaunis, näennäisesti todellinen Fatsia Japanese kaunistaa kotisi , toimistosi , olohuoneesi tai eteisesi , tämä helmi sopii mihin tahansa sisustukseesi. Se soveltuu käytettäväksi myös erittäin vaativissa sisätiloissa, kuten valon puute, tupakointialueet, vaikeasti saavutettavat alueet.

Yhdistelmät

Fatsia Japanese on korkealaatuinen kasvi, joka valaisee minkä tahansa huoneen. Yhdessä Strelician tai Krotónin kanssa voit harrastaa koti- tai työympäristöäsi. Rakenteellinen koristeellinen kukkaruukku, jonka pinnan voit koristella valkoisella soralla, sopii siihen hyvin. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20245
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 15 cm
Oksien määrä 9 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 15 cm
Lehden leveys 15 cm
Arkkien lukumäärä 18 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 7 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!