Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen laakerin oksa 16 cm

Alennus
39 %
Alun perin
1,10 €
Vain tänään
0,67 € DPH: n kanssa
0,54 € ilman arvonlisäveroa
1490 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Laurel on laakeriperheen ikivihreä puu tai pensas. Se tulee lämpimiltä alueilta. Lehdet ovat suhteellisen kovia, nahkaisia, pitkänomaisia, suikeita tai soikeita. Ne ovat 10-50 mm pitkiä ja 20-50 mm leveitä. Niissä on kohotetut ja tyypillisesti aaltoilevat reunat. Lehtien kasvot ovat tummempia kuin kääntöpuoli. Se kukkii maaliskuusta huhtikuuhun, siinä on valkoisia, keltaisia tai sinipunaisia kukkia. Se on hieman aromaattinen, maku katkera tai kuuma.

Esiintyminen

Laakeripuu kasvaa alun perin Välimeren itäosassa, mutta sitä on pitkään kasvatettu Pohjois -Euroopassa ja Amerikassa. Hänestä tuli kreikkalaisten ja roomalaisten viisauden ja kirkkauden symboli, joka kruunasi kuninkaita, runoilijoita, olympiavoittoja ja voitokkaita kenraaleja seppeleillä hänen sileistä nahkaisista lehdistään. Vaikka Laurel -lajikkeita on useita, keittiössä käytetään vain tuoreita ja kuivattuja lehtiä Laurus nobilis.

Parametrit

Keinotekoinen laakerihaara on 16 cm korkea. Siinä on vihreä varsi, joka on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista ja jonka päällä on pienempiä oksia. Nämä oksat on koristeltu pienemmillä vihreillä lehdillä, jotka on valmistettu PU -materiaalista. Terämättömät oksat on viimeistelty valkoisilla silmukoilla. Tämä kasvi toimitetaan ilman sisävuorta tai koristeellista kukkaruukkua. Se sisältää urituskaran , jolla voit helposti kiinnittää kasvin valitsemallesi kukkaruukulle.

Sijainti

Keinotekoisen laakerin haara on suunniteltu sisätiloihin. Se voidaan sijoittaa erittäin kauniisti sohvapöydälle, mutta myös ruukkuun toisen kasvin vieressä. Koska se ei suojaa UV -säteilyltä, sitä ei saa altistaa suoralle auringonvalolle. Oksa sopii elävän kasvin korvikkeeksi, koska se ei tarvitse säännöllistä hoitoa tai kastelua. Se kirkastaa jopa kotisi pimeintä kulmaa.

Yhdistelmät

Keinotekoisen laakerin oksamme voi pienestä ulkonäöstään huolimatta piristää tilaa kauniisti, mutta samalla se on myös sen haitta, ja siksi suosittelemme lisäämään muita tämän kasvin lajeja. Mutta sinun ei tarvitse pelätä yhdistää sitä muihin kasveihin, kuten Rosemary tai Nohovec , joita löydät myös verkkosivustomme tarjouksesta. Se sopii hyvin yhteen maanläheisten kukkaruukkujen kanssa, mutta se sopii hyvin myös muiden sisustuksesi sopivien värien kanssa. Vaikka se ei ensi silmäyksellä siltä vaikuttaisikaan, hyvin yhdistetty kukkaruukku ja kasvi voivat muuttaa koko sisustuksesi ja monipuolistaa kotisi miellyttävällä sisustuksella. Verkkosivuiltamme löydät laajan valikoiman koristeellisia kukkaruukkuja. Löydät meiltä myös koristelastuja, joiden avulla voit täydentää tämän mehevän kukkaruukun kiinnityksen.

Parametrit

Tuotekoodi 20168
Korkeus 16 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
Nupun väri Valkoinen
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!