Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Tillandsia 15 cm

Alennus
40 %
Alun perin
6 €
Vain tänään
3,59 € DPH: n kanssa
2,90 € ilman arvonlisäveroa
482 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Useimmat Tillandsia -lajit kuuluvat ns Epifytit. Epifyytti tarkoittaa kasvamista toisella kasvilla, mutta se ei ole loinen. Tillandsias voi kasvaa toisen kasvin juuressa ja pitää kiinni putoamasta. Tillandsian juurilla ei kuitenkaan ole imukykyä, joten ne käyttävät niitä vain mekaaniseen kiinnitykseen. Tämä tarkoittaa, että Tillandsiat eivät istuta. Meidän tapauksessamme kasvatamme Tillandsioita joko sidottuina tai liimattuina.

Esiintyminen

Siellä asuu sekä aavikkoalueita, metsiä että sademetsää. Ne kasvavat alangoilta Etelä- ja Keski -Amerikan vuoristoalueille ja Pohjois -Amerikan eteläiselle alueelle, mutta niitä voidaan kasvattaa näiden alueiden ulkopuolella asianmukaisella hoidolla.

Parametrit

Meidän Tillandsia on 15 cm korkea. Siinä on vaaleanvihreä varsi, joka on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista. Karkeasti kasvin keskellä on vihreitä, osittain viininpunaisia PU -materiaalista valmistettuja lehtiä. Tämän varren ansiosta Tillandsiamme voidaan sijoittaa erittäin hyvin kukkaruukkuun joko yksin tai toiselle kasville. Tämä kasvi toimitetaan ilman sisävuorta tai koristeellista kukkaruukkua. Se sisältää kuitenkin urakaran , jonka avulla voit helposti sijoittaa sen haluamaasi paikkaan.

Sijainti

Se on suunniteltu sisätiloihin , sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa elävä kasvi ei saisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Kokonsa, se sopii saattaa se sohvapöytä tai lipasto, niin että se on selvästi näkyvään paikkaan. Se täydentää täydellisesti sisustustasi ja antaa sille ilmavan skandinaavisen ilmeen.

Yhdistelmät

Suosittelemme yhdistämään Tillandsian muiden kasvien kanssa, joiden luonnollinen ympäristö on autiomaassa tai paikoissa, joissa ilmasto on kuiva, kuten. Eri Cactuses, Dracens tai Yuccas. Se näyttää myös miellyttävältä yksinään, koska sen kauniit kaksiväriset lehdet ovat kaunis koriste itsessään. Ei ole sattumaa, että Tillandsia on yksi kaikkien aikojen suosituimmista epifyyteistä. Tillandsia täydentää myös hyvin terrakotta -ruukkuja. Sitä voidaan myös täydentää kauniisti koristeellisella puuhakeella, joka täydentää tämän kauniin kasvin hienosti. Kukkaruukkujen lisäksi löydät myös hakkeen verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20163
Korkeus 15 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 13 cm
Lehden leveys 2 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 9 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!