Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Begonia 25 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,50 €
Vain tänään
2,09 € DPH: n kanssa
1,69 € ilman arvonlisäveroa
1398 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Begonia kuuluu Begonicae -perheeseen ja on yksi suurimmista kukkivien kasvien sukuista. Begonia on houkutteleva eri värejä sisältävä kasvi, jonka paletti on todella laaja. Joitakin lajeja kasvatetaan kauniista kukista, toisia mielenkiintoisista lehdistä. Kasvin juuristo on hyvin kehittynyt, joten Begonias voi kasvaa paitsi asuinalueilla myös kadulla. Juuri on mukulainen, haarautunut tai mureneva.

"Ulkomaisen" kauneuden lehdillä on epäsymmetrinen muoto. Reunassa on aaltoileva reuna. Joillakin lajikkeilla on kokonaisia lehtiä, toisilla - leikataan pieniksi viipaleiksi. Hän pitää paljon valosta, mutta ei suorasta auringonvalosta. Ihanteellinen puolisävy.

Esiintyminen

Niitä esiintyy subtrooppisessa ja trooppisessa kosteassa ilmastossa, Etelä- ja Keski -Amerikassa, Afrikassa ja Etelä -Aasiassa. Useimmat lajit ovat peräisin tropiikista ja vaativat siksi korkeampia lämpötiloja. Sitä kasvatetaan maassamme vuosittain, koska se ei kestä pakkasta. Se viihtyy myös puutarhan puolivarjoisissa kukkapenkeissä. Koristeellinen Begonia -lehti suosii kirkkaasti valaistuja paikkoja ja runsasta kastelua.

Parametrit

Keinotekoinen Begonia, varsi mukaan lukien, on 25 cm korkea. Se on suunniteltu sisätiloihin . Se koostuu muovisesta vihreästä varresta ja seitsemästä pienemmästä muovivarresta, joissa on 36 luonnollista vaaleaa ja tummanvihreää muovilehteä, jotka ovat kosketuksessa. Kasvi ei sisällä kukkaruukkua , mutta se on viimeistelty urituskaralla , jonka ansiosta se voidaan sijoittaa käytännössä mihin tahansa, olipa se sitten maljakko, kukkaruukku tai mieltymyksesi mukainen järjestely.

Sijainti

Keinotekoinen Begonia on suunniteltu sisätiloihin. Begoniat sopivat myös vanhemmille, mutta erityisesti kirkkaille moderneille sisätiloille . Voit valita sisustuksen lajeista, jotka ovat koristeellisia lehtiä. Sisätiloissa voit sijoittaa sen ruokasaliin , viherhuoneeseen , keittiöön , mutta myös olohuoneeseen, jossa se voi olla houkutteleva sisustus. Yksittäiset kasvit ovat vaikuttavia, samoin kuin pienemmät ryhmät, jotka koostuvat useista identtisistä yksilöistä.

Yhdistelmä

Voit yhdistää yhden lajin useista väreistä, 2-3 lajia, jotka järjestämme korkeuden, leveyden mukaan ja lisäämme ylittäviä kasveja. Suurempiin keraamiset ja muoviastioita voit käyttää ja ikivihreitä puita, kääpiö havupuut yksivuotisia.

On mahdollista yhdistää todella suuri määrä kasveja, jotka yhdessä Begonian kanssa luovat harmonisen sisustuksen. Suosittelemme myös tutustumaan laajaan valikoimaamme kukkaruukkuja, joilla voit täydentää sisustustasi tyylikkäästi.

Parametrit

Tuotekoodi 20183
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 9 cm
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 6 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 36 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 8 cm
Sivukonttoreiden määrä & nbsp; viininpunainen

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!