Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Begonia 45 cm

Alennus
40 %
Alun perin
9,70 €
Vain tänään
5,79 € DPH: n kanssa
4,67 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Begoniaan kuuluu arviolta yli 900 lajia. Jotkut kasvatetaan kauniista kukista, toiset houkuttelevista lehdistä, toiset ovat matalat, toiset korkeat ja kiipeilevät. Juurtyypin mukaan voimme jakaa ne 3 ryhmään. Ensimmäinen on ryhmä, jolla on kuituiset ja herkät juuret, jotka täyttävät nopeasti koko kukkaruukun. Toinen ryhmä kasvaa vahvasta mehevästä maaperästä, joka kasvaa maaperän pinnalla ja juurtuu maaperään. Kolmannen ryhmän muodostavat mukulat Begoniat, jotka muodostavat mukulan maahan ja tarvitsevat talvirauhan.

Esiintyminen

Näillä kauniilla kirkkailla kasveilla on koti trooppisen ja subtrooppisen Amerikan sademetsissä. Vaikka niiden viljely ei ole vaikeaa, voit löytää hyödyllisiä vinkkejä sen tekemiseen. Begonia kuuluu Begonicae -perheeseen ja siellä on lähes tuhat lajia. Koon mukaan jaamme ne suurikukkaisiin ja pienikukkaisiin. Begoniat jaetaan myös juurityypin mukaan kuitujuuristen begonioiden ja lihaisten juurien kanssa.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Begonia on väriltään vihreä ja sen kokonaiskorkeus on 45 cm. Siinä on 8 keinotekoista vartta, joissa on 70 palaa vaaleita ja tummanvihreitä lehtiä, jotka on valmistettu hienosta muovista, jota ei voida erottaa elävistä. Kukkaruukku ei kuulu pakkaukseen . Kukka sisältää urituskaran , joka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai koristeeseen.

Sijainti

Begonian korkeuden vuoksi sen sijoittaminen ei ole vaikeaa. Se erottuu erittäin kauniisti yöpöydällä tai lipastolla, joten se on selvästi näkyvissä. Se sopii sisustukseen ja on ihanteellinen lisä asuntoosi tai taloon . Lyhyesti sanottuna se sopii kaikkialle, missä elävälle kasville ei ole tarpeeksi valoa ja missä ei ole mahdollista hoitaa elävää kasvia.

Yhdistelmä

Begonia on minimalistinen kasvi. Mutta jos haluat luoda värikoostumuksen, älä epäröi tavoittaa kukkivia kasvejamme, kuten keinotekoista laventelia , krysanteemia tai hortensiaa . Tässä yhdistelmässä saavutat värin yhteyden tarkasti ideasi mukaan. Begonialle sopii yksivärinen rakenteellinen kukkaruukku, jonka voit valita laajasta valikoimastamme. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20184
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 10 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 7.5 cm
Lehden leveys 8 cm
Arkkien lukumäärä 70 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!