Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Potosovec 45 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,50 €
Vain tänään
2,09 € DPH: n kanssa
1,69 € ilman arvonlisäveroa
Ei saatavilla
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Potosovec -sukuun kuuluu useita kymmeniä Aronidae -heimoon kuuluvia kasvilajeja. Potosovec on yksi yleisimmin kasvatetuista huonekasveista. Lehdet voivat kasvaa jopa 15 cm: n kokoisiksi, ovat nahkaisia ja sydämen muotoisia. Se on vaeltava tai kiipeily monivuotinen. Lehtien akselien varressa Potosovec muodostaa ilmavia juuria, etenkin kosteassa ympäristössä. Se tykkää kietoutua tuen ympärille, johon se on kiinnitetty näiden juurien avulla. Luonnollisissa olosuhteissa Potosovec muodostaa puumaisten kasvien aluskasvillisuuden. Se tarttuu puunrunkoihin ilmajuurillaan ja nousee korkeammalle niiden yläpuolelle. Se kasvaa nopeasti ja on erittäin elinkelpoinen. Tämän kasvin mielenkiintoinen ja hyödyllinen piirre on, että se puhdistaa ilman epäpuhtauksista ja on edelleen myrkyllinen.

Esiintyminen

Potosovec on kiipeily, nopeasti kasvava kasvi, joka on kotoisin Indonesiasta. Voit myös tuntea hänet täällä "outo Janko" tai "outo Janko". Löydät sen useimmista osista maailmaa. Esimerkiksi Kaakkois -Aasiassa, Indonesiassa ja Salomonsaarilla. Trooppisissa sademetsissä se on kaunis kasvi, joka haluaa kiivetä puihin, usein huimaavaan korkeuteen.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Potosovec on 45 cm korkea. Tulee ilman kukkaruukkua. Uravarresta se haarautuu 8 pienempään vihreään keinotekoiseen varteen, joissa on noin 70 lehteä. Lehdet on valmistettu korkealaatuisesta muovista, ne ovat vihreä-keltaisia, ne ovat yhtä eläviä kosketukseen ja silmiin.

Sijainti

Potosovecin tehdas voi olla loistava osa modernia asuntoa, vaikka se on pikemminkin yhdistetty perinteiseen sisustukseen. Sitä voidaan käyttää pienemmässä mutta myös isommassa sisätiloissa , olohuoneessa tai ruokasalissa. Se täyttää kaikki huoneen tyhjät kulmat ja elävöittää näin ihanasti minimalistista sisustusta, jonka ansiosta se erottuu eniten. Jos sinulla on kotona eläimiä ja haluat samalla saada Potosovecin kotiin, suosittelemme keinotekoista versiota, koska pienelläkin Potosovecin puremalla on vakavampia seurauksia kotieläimille.

Yhdistelmät

Ihanteellinen on luoda ryhmä, kasvien, johon kuuluu useita houkuttelevia lajeja, kuten Taro, muratti, tai Fiton Lamput. Koska kaikki nämä kasvit sisältävät piikikäs piikkiä , niiden sijoittaminen on erittäin helppoa ja voit käyttää niitä erilaisissa järjestelyissä, koristeissa tai ruukuissa. Saat tiheämmän vaikutuksen valitsemalla kaksi tai useampia kasveja, tulos on hämmästyttävä. Löydät laajan valikoiman kukkaruukkuja ja mainittuja tuotteita verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20176
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 12 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 8 cm
Lehden pituus 11 cm
Arkkien lukumäärä 70 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!