Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen täplikäs Potosovec 25 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,50 €
Vain tänään
2,09 € DPH: n kanssa
1,69 € ilman arvonlisäveroa
1398 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Potosovce kuuluu Araceae -perheen kasvien sukuun. Tähän sukuun kuuluu noin 20 mahtavan viiniköynnöksen lajia, jotka ovat yleisiä trooppisessa Aasiassa ja Australiassa. Nuoria Potosov -muotoja kasvatetaan huonekasveina, joita usein kutsutaan Scindapsuksiksi. Potosovce ovat massiivisia lianoja, joiden puiset, haarautuneet varret maustavat maahan. Lehdet ovat vuorottelevia, kaksirivisiä, pitkäkarvaisia, ja niissä on kiinteä tai höyhenpeitteinen lohko. Poikkeuksellisesti terä on rei'itetty hienoksi pintaan keskiraitaa pitkin. Suonet ovat pinnate.

Esiintyminen

Potosovcove -sukuun kuuluu 20 lajia. Se on laajalle levinnyt Koillis -Intiasta Japanin Ryukyun saarille, Australiaan ja Tyynenmeren saarille. Sitä esiintyy myös Sri Lankassa. Suurin levinneisyysalue on laji Potosovec škvrnitý. Potosovce kasvaa kosteissa trooppisissa sademetsissä, joissa ne kasvavat kiipeilykasveina puissa tai kivissä.

Parametrit

Potosovecin keinotekoinen haara on 25 cm korkea. Sen varsi on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Tässä varressa on 6 pienempää haaraa, jotka on valmistettu samasta materiaalista kuin varsi. Oksa sisältää myös 36 muovista valmistettua lehteä, jotka ovat eläviä kosketukseen, ja tämä auttaa täydentämään koko oksan realistisen vaikutuksen. Potosovecin lehdet ovat todella kauniita, luonnollisen värisiä. Ne sisältävät ehkä kaikki vihreän sävyt. Lehtien piirustus on täplikäs, mikä luo erittäin mielenkiintoisia kontrasteja. Kukkaruukku ei sisällä tätä haaraa, mutta uritetun varren avulla voit helposti sijoittaa kasvin valitsemallesi kukkaruukulle tai muuhun valittuun järjestelyyn.

Sijainti

Potosovec on sisäkäyttöön tarkoitettu kasvi. Realistisen ulkonäkönsä ansiosta Potosovec voi piristää kotiasi tai muuta ympäristöä, johon päätät sijoittaa tämän kasvin. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia järjestelystä toisen kasvin kanssa, oli se sitten kukkiva kasvi tai sama vihreä.

Yhdistelmät

Vaikka se ei ehkä näytäkään niin Potosovec täydentää hienosti Difenbachiami, hirviö tai Kalady. Mutta et varmasti tee huonoa päätöstä, jos yhdistät tämän Potosovecin kukkiin, kuten Orkidea . Löydät myös laajan valikoiman kukkaruukkuja verkkosivuiltamme. Potosovecille suosittelemme yksiväristä kukkaruukkua, jonka avulla Potosovec erottuu kauniisti, asettaa sen etualalle, mutta voit myös valita kukkaruukun, jolla on rakenne tai monivärinen. Kaikki riippuu maustasi. Tarjouksestamme voit myös valita koristelastuja tai kiviä ja niiden avulla voit koristella järjestelysi kauniisti.


Parametrit

Tuotekoodi 20195
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 6 cm
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 8 cm
Lehden leveys 6 cm
Arkkien lukumäärä 36 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 7 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!