Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Philodendron 45 cm

Alennus
40 %
Alun perin
9,80 €
Vain tänään
5,89 € DPH: n kanssa
4,75 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Philodendron (suku Philodendron), noin 450 Araceae -perheen kiipeilyyrttilajia, jotka ovat kotoisin trooppisesta Amerikasta . Monet lajit aloittavat elämän viiniköynnöksinä ja muuttuvat sitten epifyyteiksi ( kasveiksi, jotka elävät muilla kasveilla). Koska monet nuoret Philodendrons mukautetaan alhainen sademetsää , pussitettu kasvit ovat suosittuja kodeissa ja toimistoissa. Useimmat filodendronit ovat suuria kiipeilijöitä, jotka yleensä kasvavat ylöspäin käärimällä leikatut juurensa puunrunkojen ympärille.

Esiintyminen

Päähenkilömme on kasvisuku, joka on kotoisin Amerikan tropiikista, erityisesti Brasiliasta, Kolumbiasta, Venezuelasta ja Guyanasta. Monet lajit kasvavat metsissä, mutta myös suissa, joissa ja jopa kivisessä maastossa. Niille on ominaista pensaat tai pienet puut, joiden juuret antenni auttavat heitä kiipeämään pitkiä rungoja.

Lehdet ovat yleensä suuria, kokonaisia, lohkoisia tai syvästi halkeamia, vihreitä tai ruskeita lajista ja lajikkeesta riippuen. Kukan varsi on muodostettu aksillaarilehdestä tai lopullisesta kukanvarresta ja antaa voimakkaan aromin. Kukat näyttävät järjestettynä lieriömäiseen kukintoon valkoisessa, punaisessa tai keltaisessa spathes (muokattu lehti).

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Philodendron on 45 cm korkea. Laitoksessa on urakara , jonka avulla voit sijoittaa sen helposti mihin tahansa. Se on sisäkasvi. Kukkaruukku ei kuulu pakkaukseen. Philodendronissamme on 8 vihreää muovivarretta, joissa on 70 kaunista, luonnon vihreää muovilehteä, joita on vaikea erottaa elävästä. Lehdet ovat luonnollisen värisiä tummanvihreitä, mutta kimppun päällä ne muuttuvat vaaleanvihreiksi.

Sijainti

Keinotekoinen filodendronimme on suunniteltu sisätiloihin . Filodendroni voidaan sijoittaa käytännössä mihin tahansa, joten voit valaista talon yksittäisiä huoneita, joissa elävä kasvi ei selviäisi. Tekokukkien suuri etu on, että sinun ei tarvitse kiinnittää huomiota yksittäisten huoneiden olosuhteiden sopivuuteen. Jopa kylpyhuoneessa , jossa valaistusolosuhteet eivät ole täysin ihanteelliset ja elävä kukka ei onnistu siinä, keinotekoinen Philodendron löytää paikkansa. Se sopii myös olohuoneen tai työhuoneen täydennykseksi. Tämä kasvi on yksi kaikkien aikojen suosituimmista kasveista, ja kodin suunnittelijat käyttävät sitä erittäin mielellään tilan täydentämiseen.

Yhdistelmät

Philodendron on minimalistinen viehättävä kasvi, joka erottuu missä tahansa. Yhdessä saniaisen tai Potosovecin kanssa luot upean ilmapiirin. Jotkut ihmiset eivät pidä klassisista kukkaruukuista kukkaroilla, joten meillä on sinulle inspiraatiota siitä, miten voit täyttää tilan roikkuvilla kukkaruukkuilla. Voit järjestää mainitut kasvit rakenteellisiin ruukkuihimme, jotka riippuvat katosta. Se on ehdottomasti tapa päästä eroon stereotypiasta. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkosivuiltamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20186
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 14 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 8 cm
Arkkien lukumäärä 70 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!