Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Bostonin saniainen 55 cm

Alennus
19 %
Alun perin
22 €
Vain tänään
17,90 € DPH: n kanssa
14,44 € ilman arvonlisäveroa
500 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Saniainen on kasvilaji, jolla on maanalainen, josta kasvaa pitkiä purskeita. Siinä on vaaleanvihreät lehdet, yksi- tai kaksihöyhenet. Jotkut kasvavat yli metrin pituisiksi. Alapuolella kumpuilla on itiöitä. Se näyttää terälehtien värin, jotka haalistuvat välittömästi. Se ei myöskään siedä vetoa ja äkillisiä lämpötilan muutoksia, esim. tuuletettaessa. Hän pitää kosteasta ilmasta kovasti. Mutta se ei siedä kosteutta ylhäältä.

Esiintyminen

Sen kotipaikka on Etelä-Amerikan trooppiset alueet.

Näiden kasvien viljely oli suosittua jo 1700-luvulla Englannissa, jonne perustettiin useita suuria yksityisiä kokoelmia ja erikoistuneita puutarhaviljelyjä. Tutkimusretkiä järjestettiin jopa uusien ja houkuttelevampien lajien löytämiseksi. Saniaisten suosio on säilynyt tähän päivään asti. Niiden mielenkiintoisia lehtiä käytetään modernissa puutarhasuunnittelussa.

Parametrit

Keinotekoisessa saniaisessamme on 55 cm pitkät vihreät lehdet, jotka on valmistettu muovista. Varsi on myös muovia. Kasvi näyttää elävältä kosketettaessa ja on tarkoitettu sisätiloihin. Kukkaruukku ei kuulu pakkaukseen.

Sijainti

Vaikka saniaiset eivät kukki, ne voivat ehdottomasti tehdä vaikutuksen lehtien muodolla, värillään ja yleisilmellään. Keinotekoinen saniainen Boston erottuu kauniisti modernissa sisustuksessa ja auttaa kodin muuttumaan hyvin luonnolliseksi. Se kirkastaa kylpyhuoneesi tilaa. Se on sopiva kasvi ripustusruukkuihin, mutta se voidaan sijoittaa myös klassiseen seisomaruukuun. Löydät myös laajan valikoiman erilaisia kauniita kukkaruukkuja.

Yhdistelmät

Kaipaatko virkistävää ja salaperäistä metsätunnelmaa, joka leviää asuntoosi, etkä tiedä kuinka saavuttaa se? Suosittelemme saniaisten ja ruohokimppujen yhdistelmää, jota löydät verkkokaupastamme eri väreissä ja korkeuksissa. Päätös on sinun

Parametrit

Tuotekoodi 20103
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Oksien määrä 5 ks
Lehden korkeus 30 cm
Lehden leveys 8 cm
Levymateriaali muovi-
Silmujen määrä 5 ks
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Nupun väri keltainen
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!