Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Agave vihreä 20 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,30 €
Vain tänään
1,99 € DPH: n kanssa
1,60 € ilman arvonlisäveroa
626 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Agave kuuluu suureen mehikasvien sukuun, joka kuuluu parsaperheeseen ( Asparagaceae ) ja joka kuului aiemmin erilliseen agave -perheeseen. Agave -kasveilla on suuri rohkeiden lehtien ruusuke, jossa on piikikäs reuna. Kasvilla on pieni vankka runko, jota on vaikea tunnistaa lehtien alta, ja lehdet näyttävät siltä, kuin ne olisivat kasvaneet suoraan juurista. Kasvi kasvaa hitaasti, kukkii vain kerran elämässä ja kuolee sitten. Agave on eksoottinen kasvi, joka on myös suosittu huonekasvi ja puutarha. Sen nimi kreikasta käännettynä tarkoittaa jaloa tai ihailtavaa.

Esiintyminen

Suurin osa lajeista tulee Meksikosta, mutta niitä löytyy myös Yhdysvalloista, muista Keski- ja Etelä -Amerikan maista. Agave on aavikkokasvi, joten se kirjaimellisesti kaipaa aurinkoa. Ajan myötä tämä ihailtava ja ihmeellinen kasvi on kuitenkin tottunut kotiympäristöön. sisätiloissa kasvattamiseen. Agave on suosittu pakkasenkestävä sisä- ja ulkokasvi. Tämä mehikasvi tuli meille Amerikasta, missä sitä esiintyy sekä pohjoisessa että etelässä. Agavella on monia muotoja, ja voit valita, minkä Agave -lajikkeen valitset. Agaven ainutlaatuisuus on, että kasvit voivat kasvaa jopa 70 cm: n kokoisiksi, niiden elinikä on 10–60 vuotta (lajikkeesta riippuen) ja ne kestävät 30 asteen pakkasta.

Parametrit

Keinotekoisen agaveemme korkeus varsi mukaan lukien on 20 cm . Tämä kasvi sisältää urituskaran , joten sitä on helppo levittää kauniisiin asetelmiin tai koristeisiin. Sen varsi on keinotekoinen, vihreä ja lehdet vihreää polyuretaania. Täydellisen värisuunnittelun ansiosta se näyttää hyvin todelliselta ja erottamattomalta elävältä kasvilta. Tämä Agave -kasvi on tarkoitettu sisäkäyttöön.

Sijainti

Tämä vihreä keinotekoinen kasvi on kaunis lisäys mehevään järjestelyyn.

Tämä mehevä agave houkuttelee etenkin moderneissa huoneistoissa, joissa on vaaleat huonekalut - kaappeihin , hyllyihin tai mataliin pöytiin. Sitä voidaan soveltaa myös kauniisiin asetelmiin ja koristeisiin. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Keinotekoinen kasvi välittää välittömästi trooppisen ympäristön, joten se on täydellinen ikkunalaudan koristekasvina.

Yhdistelmät

Agave voi erottua täydellisesti yksinään. Tiheiden mehevien lehtiensä ansiosta tämä keinotekoinen kasvi sopii täydellisesti koostumuksiin.

Suosittelemme yhdistämään eri värivaihtoehtoihin mehikasveja, kuten Cactus , Esheveria , Lotus tai muita tarjouksemme koristekasveja. Suosittelemme myös tutustumaan laajaan valikoimaamme koristeellisiin kukkaruukkuihin, jotka voivat korostaa kauniisti Agave -koristeet ja siirtää ne täydellisyyteen.

Parametrit

Tuotekoodi 20156
Korkeus 20 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 1 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!