Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen laakerin oksa 15 cm

Alennus
21 %
Alun perin
0,99 €
Vain tänään
0,78 € DPH: n kanssa
0,63 € ilman arvonlisäveroa
1490 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Lehdet ovat suhteellisen kovia, nahkaisia, pitkänomaisia, suikeita tai soikeita. Ne ovat 10-50 mm pitkiä ja 20-50 mm leveitä. Niissä on kohotetut ja tyypillisesti aaltoilevat reunat. Lehtien kasvot ovat tummempia kuin kääntöpuoli. Se kukkii maaliskuusta huhtikuuhun, siinä on valkoisia, keltaisia tai sinipunaisia kukkia. Se on hieman aromaattinen, maku katkera tai kuuma. Kuivattuja laakerinlehtiä käytetään laakerinlehdinä mausteina ja. Sen etuna on, että se ei menetä laatuaan edes pidemmän varastoinnin aikana. Niiden lehtiä tai jauhetta käytetään mausteena. Sitä käytetään kerman kastikkeet , keitot , hapan ruokia, kun lastaus lihaa , kurkkua tai sieniä , mutta myös paistamiseen lihan ja varsinkin pelin.

Esiintyminen

Laurel tai yleisesti kutsutaan laakerinlehti käytetään mausteena ruokia. Se on suuri puu tai pensas, joka on kotoisin Aasiasta. Laakerinlehden historia ulottuu muinaisiin aikoihin. Kreikkalaisessa mytologiassa sitä pidettiin Apollon jumalan kasvina. Joinain aikoina voittajien tai vaikutusvaltaisten ihmisten päissä on säilynyt laakeriseppeleiden tapa. Useimmiten urheilijat, taiteilijat, runoilijat ja Caesar itse koristeltiin laakeriseppeleillä. On mielenkiintoista, että laakerinlehti liittyi ennustamiseen tai taikuuteen. Itse asiassa suuremmilla annoksilla laakerinlehtiä on narkoottinen vaikutus.

Laakerinlehteä voidaan kasvattaa myös maassamme, mutta sisätiloissa ja lämpimämmillä alueilla voi olla keväästä syksyyn puutarhassa tai parvekkeella.

Parametrit

Keinotekoinen laakerinoksamme on 15 cm korkea. Vaikka oksa on muovia, se näyttää ja tuntuu erittäin luonnolliselta. Se on väriltään luonnonvihreä ja muuttuu vaaleanvihreäksi ylöspäin. Laitos sisältää urituskaran , joka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai koristeeseen. Oksa täydentyy keskellä valkoisilla silmukoilla, jolloin saadaan vieläkin luonnollisempi vaikutus.

Sijainti

Tuo hieman vihreää sisustusta keinotekoisella Laurelilla, joka näyttää elävältä. Laurel on loistava tapa piristää kodin tai toimiston sisustusta. Laitoksessa on lehtiä, joissa on täydellisesti muotoillut yksityiskohdat, joiden ansiosta se näyttää todelliselta. Se ei koskaan haalistu tai muuta väriä. Lehdet näyttävät realistisilta ja näkyviltä. Laurel on koristeellinen keinotekoinen kasvi, joka on täydellinen niille, jotka haluavat vihreyttä kotiin, mutta joilla ei ole tarpeeksi aikaa hoitaa sitä.

Yhdistelmä

Laurel on hyvä valinta elvyttää pimeät paikat kotona tai toimistossa. Jos haluat saada rikkaamman ja tiheämmän ilmeen, suosittelemme, että ostat vähintään kaksi tai useampia Laurel -palasia. Erinomainen yhdistelmä tämän kasvin kanssa on jotain kukkivaa, esim. kuten laventeli tai jopa ei-kukkiva, mutta erittäin värikkäillä lehdillä, kuten monivärinen Calladium , joka kirkastaa koko järjestelyn hienosti. Korosta Laurelin kauneutta ja yksinkertaisuutta valitsemalla oikea koristeellinen kukkaruukku. Sivustollamme tarjoamme sinulle laajan valikoiman sopivia koristeellisia kukkaruukkuja, joiden avulla voit hienosäätää sisustuksesi täydelliseksi.

Parametrit

Tuotekoodi 20171
Korkeus 15.5 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 1 cm
Lehden leveys 1 cm
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä
Sikiön väri Valkoinen
UV -suoja ei
Karan pituus 4.5 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!