Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Dífenbachia 50 cm

Alennus
18 %
Alun perin
10 €
Vain tänään
8,19 € DPH: n kanssa
6,60 € ilman arvonlisäveroa
600 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Difenbachia on arum -suvun kasvisuku. Hedelmä on marjoja. Sukuun kuuluu noin 30 lajia ja se on laajalle levinnyt trooppisessa ja subtrooppisessa Amerikassa. Paksusta pystysuorasta varresta kasvaa huomattavan suuria lehtiä ja vahvat varret. Difenbachiat ovat maanpäällisiä, monivuotisia, suhteellisen vahvoja yrttejä. Varret ovat lihaisia ja suhteellisen pitkiä. Difenbachia on yksi yleisimmin kasvatetuista huonekasveista. Ne ovat suhteellisen vaatimattomia ja sietävät hyvin elinympäristöä. Yleisimmin viljeltyjä lajeja ovat Difenbachia -kirjava ja Difenbachia -kirjava. Intiaanit Amazonin yläjuoksulla lisäävät Difenbachiaa, joka on kirjava kuraattoriin myrkytettyjen nuolien vuoksi. Karibian alkuperäiskansat ruokkivat kasvia saavuttaakseen väliaikaisen hedelmättömyyden, joka kestää jopa 48 tuntia.

Esiintyminen

Noin 30 lajia kuuluu sukuun Difenbachia. Se on laajalle levinnyt trooppisessa ja subtrooppisessa Amerikassa Meksikosta, Etelä -Brasiliasta ja Pohjois -Argentiinasta, ja sitä esiintyy myös joillakin Karibian saarilla. Difenbachiat kasvavat kirkkaammissa paikoissa kosteissa, enimmäkseen alamaan trooppisissa sademetsissä, soilla ja vesistöjen rannoilla. Joillakin alueilla ne muodostavat suuria, tiheitä puistoja.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Dífenbachia on noin 50 cm korkea . Sen 9 varret on valmistettu laadukkaasta muovista, samoin kuin sen lehdet, joita on 18 kappaletta. Difenbachia on vihreä ja muuttuu vaaleanvihreäksi kohti lehtien keskustaa. Kontrasti on henkeäsalpaava, ja siksi ne ovat yhdellä silmäyksellä erottamattomia elävistä. Tämä keinotekoinen kasvi toimitetaan ilman ruukkua . Se sisältää kuitenkin urakaran , jonka avulla voit sijoittaa sen todella mihin tahansa.

Sijainti

Se on suunniteltu sisätiloihin , ja se sopii täydentämään olohuonetta , työhuoneita ja paikkoja, joissa Difenbachian elävässä paikassa ei olisi tarpeeksi valoa tai säännöllistä hoitoa. Se virkistää jokaisen tilan luonnollisella kauneudellaan. Se on erittäin merkittävä lisä kaikkiin huoneisiin, jotka täyttävät miellyttävän mukavuuden.

Yhdistelmät

Difenbachia ei usein tarvitse kumppania. Hän voi erottua täydellisesti avaruudessa ja yksin. Se on monipuolinen ja soittaa hienosti yhdessä lähes minkä tahansa vehreyden kanssa, mutta myös kukkivat kasvit sopivat siihen. Sen yhdessä minkä tahansa palmujen tarjous leikkaa te erittäin hyvin, mutta voit myös valita yhteyden Fikus tai Dracena. Et varmasti ota askeltakaan sivuun. Jos haluat saada rikkaamman ja tiheämmän ilmeen, suosittelemme ostamaan vähintään kaksi tai useampia Difenbachia -palasia. Esimerkiksi yksivärinen rakenteellinen kukkaruukku sopii Difenbyiaan. Löydät kaikki mainitut tuotteet verkkokaupastamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20254
Korkeus 50 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 15 cm
Oksien määrä 9 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden korkeus 15 cm
Lehden leveys 10 cm
Arkkien lukumäärä 18 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 8 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!