Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen oksa Boxwood 19 cm

Alennus
41 %
Alun perin
1,20 €
Vain tänään
0,71 € DPH: n kanssa
0,57 € ilman arvonlisäveroa
1490 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Puksipuu (Buxus) on suvun korkeampien kaksisirkkaisten kasvien suku.

Puksipuut ovat ikivihreitä pensaita ja puita, joilla on yksinkertaiset nahkaiset lehdet ja huomaamattomat kukat. Ikivihreää ja pienlehtistä puksipuuta kasvatetaan eri lajikkeissa koristepuina, joita käytetään mm. suojausten luomiseksi. Puksipuut ovat ikivihreitä pensaita tai pieniä puita, jotka kasvavat 6 metrin korkeuteen. Lehdet ovat yksinkertaisia, vastakkaisia, ohuita tai karkeasti nahkaisia, lyhytkarvaisia, kokonaisia, pinnoitettuja suonilla. Kukat ovat yksiseksuaalisia, pieniä ja huomaamattomia, ja ne on järjestetty apikaalisiin tai uritettuihin tupsuihin, piikkeihin tai päihin. Kasvit ovat yksitoikkoisia.

Esiintyminen

Se sisältää noin 100 lajia ja on yleinen Euroopassa, Aasiassa, Afrikassa ja Amerikassa. Se on laajalle levinnyt Välimeren ympärille ja ulottuu pohjoiseen Alaskaan. Sitä esiintyy pääasiassa kuivemmilla paikkakunnilla, joissa esiintyy kalkkikiveä, ja sekametsien aluskasvillisuudessa.

Parametrit

Keinotekoisen oksamme Zimostrázin korkeus on 19 cm . Siinä on yksi muovinen varsi, jonka väri on luonnollinen vihreä. Kukka on vaalean vihertävä väri, joka vähitellen sulautuu kauniiksi luonnollisen vihreäksi. Lehdet on valmistettu PU -materiaalista. Laitos sisältää urituskaran , joka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai erilaisiin sisustuksiin. Puksipuu toimitetaan ilman ruukkua.

Sijainti

Kaunis Zimostráz -keinotekoinen haara on miellyttävä koristelu pöydällesi , ikkunalaudallesi , kylpyhuoneellesi ja myös olohuoneellesi . Sen huomaamaton minimalistinen ulkoasu tekee huoneesta miellyttävämmän ja kaunistaa kotisi. Se on täydellinen lisävaruste, joka tuo raikkaan ilman ja värin tunteen sisätiloihisi.

Yhdistelmät

Boxwoodin keinotekoinen haara korostaa sen kauneutta yhdessä Agave-, Antler- ja muiden Boxwood -lajien kanssa. Voit järjestää sen koristeelliseen kukkaruukkuun, jonka täytät tarjouksemme valkoisella soralla. Mainituilla tuotteilla voit luoda tehokkaan ja vaikuttavan koristeen joko pöydälle tai hyllylle. Se näyttää hyvältä lasiastiassa yhdessä valkoisen soran ja värillisen Esheverian kanssa.

Parametrit

Tuotekoodi 20169
Korkeus 19 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden leveys 2 cm
Lehden pituus 12 cm
Levymateriaali muovi-
Kukan leveys 2 cm
Kukkien määrä 6 ks
Lehtien väri vihreä
Kukan väri vihreä
Kukan korkeus 3 cm
UV -suoja ei
Karan pituus 9 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!