Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen haara Saniainen 16 cm

Alennus
25 %
Alun perin
1,10 €
Vain tänään
0,83 € DPH: n kanssa
0,67 € ilman arvonlisäveroa
1460 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Se on yrtti, jolla ei ole maanpäällisiä varret, ja se kasvaa usein pohjoisen pallonpuoliskon metsissä . Sitä kasvatetaan yleisesti myös puutarhan koristekasvina. Se pitää happamasta , savisesta , kosteasta, humusrikkaasta maaperästä , se ei pidä kalkkikivimaasta . Se kasvaa 50-100 cm korkeaksi. Siinä on runsaasti vaaleanvihreitä lansettisia lehtiä jauhettua ruusuketta, joka muistuttaa miespuolista saniaista. Toisin kuin uros -saniainen, naaras -saniaisen lehdet leikataan monimutkaisemmiksi: 2–3 kertaa höyhenpeitteiset ja muodostavat 20–40 jousia (eli paria päälehtivarrella). Alppien Fern (Athyrium distendifolium), joka kasvaa vuoristometsät, on samanlainen.

Esiintyminen

Saniainen tulee Etelä -Amerikan trooppisilta alueilta. Sillä on silmiinpistävä ulkonäkö, vihreät tuulettimen muotoiset haarautuneet lehdet ja se kasvaa jopa metrin korkeuteen. Yleinen metsälaji Slovakiassa. Saniainen kasvaa varjoisissa metsissä alangoilta alppivaiheeseen. Alemmissa asennoissa se suosii sarvitammea, keskipyökit, joissa pohjavesi on syvemmällä ja maaperä, jolla on huomattava vesikapasiteetti. Kasvilla on useita samanlaisia lajeja.

Parametrit

Keinotekoinen saniaisen oksamme on 16 cm korkea. Siinä on yksi muovinen vihreä varsi. Tämä keinotekoinen saniaisen haara näyttää ja näyttää elävältä. Levymateriaali on valmistettu PU -materiaalista. Se tulee ilman kukkaruukkua , mutta voit tilata sen verkkosivuiltamme. Laitos sisältää urituskaran, joka voidaan helposti sisällyttää mihin tahansa järjestelyyn tai koristeeseen.

Sijainti

Tämä keinotekoinen saniaisen haara on tarkoitettu sisätiloihin . Voit sijoittaa ne portaille , käytäville , eri hyllyille, jotka ovat kauempana ikkunoista. Lipasto tai keittiöyksikön ylähylly, jossa jos käytät enemmän kappaleita, se täyttää kauniisti sisustuksesi vehreydellä.

Yhdistelmät

Tuo hieman vihreää ja hieman mukavuutta sisustukseesi tällä keinotekoisella kasvilla, joka näyttää elävältä. Saniaisen haara voidaan yhdistää useisiin kasveihin tarjouksestamme. Urakaran ansiosta se voidaan yhdistää erilaisiin järjestelyihin tai koristeisiin. Pohjimmiltaan jokainen tarjoamamme vihreä kasvi sopii siihen. Se on erittäin monipuolinen kasvi, jota voidaan käyttää mihin tahansa koristeluun.


Parametrit

Tuotekoodi 20170
Korkeus 16 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Leveys 11 cm
Rungon / varren pituus 9 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 5 cm
Levymateriaali muovi-
Rungon / varren väri vihreä
Haaran väri vihreä
UV -suoja ei

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!