Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen täplikäs Potosovec 45 cm

Alennus
40 %
Alun perin
10 €
Vain tänään
5,99 € DPH: n kanssa
4,83 € ilman arvonlisäveroa
20075 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Potosovce kuuluu Araceae -perheen kasvien sukuun. Tähän sukuun kuuluu noin 20 mahtavan viiniköynnöksen lajia, jotka ovat yleisiä trooppisessa Aasiassa ja Australiassa. Nuoria Potosov -muotoja kasvatetaan huonekasveina, joita usein kutsutaan Scindapsuksiksi. Potosovce ovat massiivisia lianoja, joiden puiset, haarautuneet varret maustavat maahan. Lehdet ovat vuorottelevia, kaksirivisiä, pitkäkarvaisia, ja niissä on kiinteä tai höyhenpeitteinen lohko. Poikkeuksellisesti terä on rei'itetty hienoksi pintaan keskiraitaa pitkin. Suonet ovat pinnate.

Esiintyminen

Potosovcove -sukuun kuuluu 20 lajia. Se on laajalle levinnyt Koillis -Intiasta Japanin Ryukyun saarille, Australiaan ja Tyynenmeren saarille. Sitä esiintyy myös Sri Lankassa. Potosovec -laikulla on suurin laajentumisalue. Potosovce kasvaa kosteissa trooppisissa sademetsissä, joissa ne kasvavat kiipeilykasveina puissa tai kivissä.

Parametrit

Potosovecin keinotekoinen haara on 45 cm korkea. Sen varsi on valmistettu korkealaatuisesta muovista. Tässä varressa on 7 pienempää haaraa, jotka on valmistettu samasta materiaalista kuin varsi. Oksa sisältää myös 70 muovista valmistettua lehteä, jotka ovat kosketukseltaan eläviä, ja tämä auttaa täydentämään koko oksan realistisen vaikutuksen. Potosovecin lehdet ovat todella kauniisti värjätyt. Lehdet ovat tummanvihreitä, täplikkäitä ja täplät ovat vaaleanvihreitä. Uravarren avulla voit helposti sijoittaa tämän oksan valitsemallesi kukkaruukulle.

Sijainti

Potosovec on sisäkäyttöön tarkoitettu kasvi. Realistisen ulkonäkönsä ansiosta Potosovec voi piristää kotiasi tai muuta ympäristöä, johon päätät sijoittaa tämän kasvin. Sinun ei myöskään tarvitse pelätä sijoittaa sitä toisen kasvin tai kukan viereen. Tiheämmän ulkonäön vuoksi suosittelemme yhdistämään useita tämän Potosovecin oksia.

Yhdistelmät

Vaikka se ei ehkä näytäkään niin Potosovec täydentää hienosti Difenbachiami, hirviö tai Kalady. Mutta et varmasti tee huonoa päätöstä, jos yhdistät tämän Potosovecin kukkiin, kuten Orkidea . Löydät myös laajan valikoiman koristeellisia kukkaruukkuja verkkosivuiltamme. Haluaisimme suositella valkoista kukkaruukkua Potosovecille, mutta et varmasti tee virhettä, jos valitset esimerkiksi kukkaruukun, jolla on konkreettinen aihe tai jopa monivärinen. Valikoimastamme voit valita myös koristelastuja tai kiviä ja niiden avulla voit sisustaa täydellisen järjestelyn kauniisti.

Parametrit

Tuotekoodi 20196
Korkeus 45 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 13 cm
Oksien määrä 8 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 8 cm
Lehden pituus 10 cm
Arkkien lukumäärä 70 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!