Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen kasvi Philodendron Cordatum 25 cm

Alennus
40 %
Alun perin
3,50 €
Vain tänään
2,09 € DPH: n kanssa
1,69 € ilman arvonlisäveroa
1398 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Philodendron (Philodendron) on arum -suvun kasvisuku. Ne ovat pieniä tai kestäviä monivuotisia yrttejä, joissa on kiinteät tai segmentoidut lehdet ja pienet kukat. Luonnossa ne kasvavat epifyteinä ja semi-epifyteinä puiden latvoissa, mutta myös kivillä, kiinteällä maaperällä ja suolla. Heillä on mielenkiintoinen pölytysmenetelmä, joka liittyy lämmöntuotantoon.

Se on hyvin harvinainen laji, jota tarjotaan huonekasvina ja joka ominaisuuksiensa vuoksi herättää paljon huomiota.

Philodendron cordatum on epätavallinen myrkyllinen laji. Kulutettuna se on myrkyllistä ihmisille ja useimmille eläimille. Kasveja luonnehtii eniten sen lehdet, jotka ovat sydämen muotoisia, suuria ja syvän vihreitä.

Esiintyminen

Philodendron Cordatum on Brasiliasta ja Perusta kotoisin oleva kasvi. Vaikka tämä on eksoottinen totuus, se sopeutuu erittäin hyvin muuhun ilmastoon ja ympäristöön. Sen joustavuus auttaa kasveja muuttamaan tarpeitaan riittävästi aikaa tähän sopeutumiseen.

Se on yleinen yksinomaan trooppisessa Amerikassa. Lomakeskus ulottuu Pohjois -Meksikosta Keski -Amerikan kautta Paraguayen ja Pohjois -Argentiinaan ja sisältää Karibian saaret. Lajien monimuotoisuuden keskus on Brasiliassa. On selvää, että talvi ei sovi hänelle kovin hyvin, joten Pohjois -Espanjassa suositellaan viljelyä sisätiloissa. Etelä -Espanjassa on jo mahdollista kasvaa ulkona.

Parametrit

Keinotekoinen kasvi Filodendron Cordatum, varsi mukaan lukien, on 25 cm korkea. Se koostuu vihreästä muovivarresta ja tässä keinotekoisessa kimpussa on seitsemän haaraa, joilla on 36 muovista vihreää lehteä, jotka ovat eläviä kosketukseen. Laitos on viimeistelty urituskaralla, joten se voidaan helposti käsitellä kauniiksi. Kukkaruukku ei kuulu pakkaukseen.

Sijainti

Philodendron olisi ehdottomasti suosion ensimmäisellä sijalla. Kun valitset oikean paikan ulkonäöltään, se tuo tropiikin suoraan huoneeseesi . Jos etsit mukavaa vihreää kasvia ikkunalaudallesi tai kaapillesi , voimme vain suositella tätä keinotekoista filodendronilaitosta. Philodendron voi muuttaa kylpyhuoneen sisustusta erityisesti sen eksoottisen ulkonäön ja erottuvan vihreän värin vuoksi. Tämä kasvi pyrkii houkuttelemaan ja kiinnittämään huomiota itseensä. Se on tervetullut lisä asuintiloihin ja toimistoihin tai kaikkialle, missä elävät kasvit eivät menesty, joko auringon puutteen tai epäsäännöllisen hoidon vuoksi.

Yhdistelmä

Yksittäiset kasvit sekä pienemmät ryhmät, jotka on muodostettu useista identtisistä yksilöistä, ovat vaikuttavia. Erittäin hyödyllinen on Fladendronun yhdistelmä kiipeilykasveja, kuten muratti, sipulit, kuusama ja muut. On mahdollista yhdistää todella suuri määrä kasveja, mikä luo harmonisen sisustuksen . Suosittelemme asettamaan sen koristeellisiin kukkaruukkuihin, jotka löydät online -tarjouksestamme.

Parametrit

Tuotekoodi 20199
Korkeus 25 cm
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran pituus 9 cm
Oksien määrä 7 ks
Haaramateriaali muovi-
Lehden leveys 6 cm
Lehden pituus 9 cm
Arkkien lukumäärä 36 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
Karan pituus 8 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!