Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen seppele Fitónia vihreä-punainen 190 cm

Alennus
38 %
Alun perin
12 €
Vain tänään
7,39 € DPH: n kanssa
5,96 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Fitonies ovat erittäin houkuttelevia huoneita, joissa on kompakti kasvu. Jokainen lehti on koriste itsessään, kukaan ei kaipaa näkyvämpää kukintaa Fitoniaa katsoessaan. Fittonia -suvun kasvit, jotka tunnetaan myös nimellä Phytonias, ovat suosittuja huonekasveja kauniista ulkonäöstään. On vaikea olla rakastumatta niihin tummanvihreisiin lehtiin, joissa on hopea tai punainen mosaiikki. Heidän ansiosta sitä kutsutaan myös käärmeen ihoksi. Se kasvaa 15 cm korkeaksi ja voi kasvaa jopa 30 senttimetrin kokoiseksi.

Esiintyminen

Evergreen pystyttävät tai hiipivät monivuotiset kasvit, jotka ovat peräisin Etelä-Amerikan (erityisesti Perun) luoteis- ja länsiosista. Koristeellisia lehtiä kasvatetaan yleensä huonekasveina. Fitonia on kaunis matala kasvi, kotoisin trooppisista sademetsistä.

Viljelijät pitävät sitä vaativana kasvina vaativan hoidon vuoksi.

Parametrit

Keinotekoinen Fitónia -seppele on 190 cm pitkä , toisessa muovista valmistetussa varressa on jopa 113 kappaletta kauniita vihreitä lehtiä, joissa on erottuva punertava seinäverkko. Lehdet ovat erittäin pehmeitä, vaikka niiden valmistukseen käytettiin muovia, ne näyttävät erittäin luonnolliselta, realistiselta ja värikkäältä.

Sijainti

Keinotekoinen Fitónia -seppeleemme täyttää täydellisesti "kuuron" tilan. Luo kaunis ketju useista kappaleista. Aseta ne ovien päälle, ikkunoiden ympärille, portaiden kaiteisiin tai venytä ne huoneen poikki. Se sopii hyvin erilaisten ikebanojen täyttämiseen pöydälle tai lipastoon. Jos sisustuksessasi on arkkitehtoninen elementti, kuten pylväs, voit korostaa sitä keinotekoisella Fitónia -seppeleellä.

Yhdistelmä

Jos päätät käyttää Fitonian keinotekoista seppeleä pöytäjärjestelyssä, suosittelemme yhdistämään sen herkkiin kukkiin. Saat mielenkiintoisen tyylikkään sisustuksen, joka tekee sisätiloistasi viihtyisän. Yhdistä se lämpimiin keltaisen tai oranssin Begonian sävyihin luodaksesi miellyttävän kodikkaan tunteen. Toisaalta, jos haluat saada enemmän provosoivia yhdistelmiä, tavoita violetti tai punainen. Tai anna tämän kauniin seppeleen roikkua katosta, saat erittäin ilmavan tilan erottelun.

Parametrit

Tuotekoodi 20205
Päättäväisyys sisustus
Pituus 190 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 7 cm
Arkkien lukumäärä 113 ks
Levymateriaali muovi-
Lehtien väri vihreä, Punainen
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!