Ota meihin yhteyttä info@hk-green.eu

Keinotekoinen nivel Pavinč vihreä 80 cm

Alennus
22 %
Alun perin
19 €
Vain tänään
14,90 € DPH: n kanssa
12,02 € ilman arvonlisäveroa
480 kpl varastossa heti lähetettäväksi
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Kuvaus

Ominaisuudet

Pavinič tai vanhempi Villi viiniköynnös tai kansanvilli rypäle on Viničovité -suvun kasvisuku.

Pavinic on puu, Liana kiipeää puita tai muureja. Lehdet ovat yksinkertaisia tai kämmenmuotoisia. Heillä on kiipeilyyn sopivat kyynärpäät, jotka viimeistellään yleensä imulevyillä. Kukat on järjestetty kukintoon, joka on kärki tai apikaaliluuta, joka kasvaa lehtien akseleista, lehteä vasten tai ampumisen lopussa. Kukat ovat biseksuaaleja, joskus uroksia, 5-lukuisia, verhiölehtiä, kruununlehtiä ja heteitä on 5, kives on kaksikorkinen, kasvanut rauhasten kanssa. Hedelmä on marja. Se on vaatimaton kiipeilykasvi, jonka lehdet muuttuvat syksyllä punaiseksi ja keltaiseksi. Tendril-muotoiset imukupit venyttävät huomaamattomasti versojaan koko puutarhassa vuoden aikana. Vain syksyllä Pavinič herää täyteen kauneuteen. Tartuntalevyjen ansiosta se kiipeää usein korkealle tiiliseinien ja rakennusten pystysuorille seinille.

Esiintyminen

Se on laajalle levinnyt Pohjois -Amerikassa ja Itä -Aasiassa. Muualla, esim. Euroopassa sitä istutetaan vain koriste -liaanina. Sitä tuotiin pääasiassa koristekasvina, jota käytetään seinien, pergolan vihreyttämiseen (vihreiden seinien luomiseen).

Sillä ei ole suurempia vaatimuksia maaperälle ja maaperän kosteudelle. Löydämme sen asutusten läheisyydestä, mutta myös tulvametsien vesistöistä, joissa se kiipeää Lianan tavoin puiden latvoihin ja kasvaa niissä. Se leviää kasvullisesti, koska se voi juurtua hyvin versoista, kun varsi ryömii maaperän pinnalla. Toinen tapa on geneettinen leviäminen siemenillä, joita levittävät Paviničin hedelmiä syövät linnut. välilyöntejä.

Parametrit

Keinotekoinen jänne Pavinič vihreä on 80 cm pitkä. Siinä on yksi muovinen varsi, jolla on 178 keinotekoista luonnon vihreää lehteä, eri sävyissä ja myös kokoja, jotka ovat kosketuksessa, mutta myös elävän näköisiä. Toimitamme sen ilman kukkaruukkua, jossa on uritettu varsi, jonka ansiosta se voidaan helposti yhdistää järjestelyyn tai koristeeseen.

Sijainti

Jos haluat elvyttää tai vallata tilaa sisätiloissasi , vihreän kasvin sijoittaminen on erittäin sopiva valinta kaikkialla, missä elävälle kasville ei ole riittävästi valoa tai jossa ei ole mahdollista huolehtia elävistä kasveista säännöllisesti.

Pavinič vihreä on suunniteltu sisätiloihin. Suuremmissa kylpyhuoneissa se erottuu myös kylpyammeessa tai pesualtaassa leveämmillä reunoilla. Se on myös ihanteellinen lisä ruokasaliin, viherhuoneeseen, keittiöön , mutta myös olohuoneeseen , jossa se voi olla houkutteleva vihreä sisustus tilan elvyttämiseksi.

Yhdistelmät

Voit sijoittaa paviljongin esimerkiksi kauniiseen koristeelliseen kukkaruukkuun tai jopa haluamaasi maljakkoon. Jos pidät tiheämmästä kasvusta, suosittelemme, että ostat lisää näitä jänteitä ja yhdistät ne, jotta saat kauniin rikkaan kimppun. Vaikuttavia ovat yksittäiset kasvit sekä pienemmät ryhmät, jotka koostuvat useista identtisistä yksilöistä. Voit ostaa koristeellisia kukkaruukkuja verkkosivuiltamme.


Parametrit

Tuotekoodi 20240
Päättäväisyys sisustus
Kukkaruukku ei sisälly
Pituus 80 cm
Varren / varren lukumäärä 1 ks
Varsi / varren materiaali muovi-
Haaran korkeus 10 cm
Lehden korkeus 10 cm
Lehden leveys 9 cm
Arkkien lukumäärä 178 ks
Levymateriaali muovi-
Haaran väri vihreä
Lehtien väri vihreä
UV -suoja ei
Karan pituus 10 cm

Arvostelut

0 z 5
Tällä tuotteella ei ole arvioita. Arvostele ensimmäisenä!